Terug naar overzicht
Geplaatst op 21-05-2021 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 21-05-2021 door BIG

Welkom bij het BIG!

Betrokken leden van BIG

Deze week hebben wij weer een nieuw BIG lid mogen verwelkomen. Wij heten LBITA van harte welkom! LBITA BV is een ondersteunend dienstverlenend bedrijf op het gebied van ondergrondse infra. Hun meerwaarde bestaat uit hooggeschoold technisch personeel en uitgebreide ervaring, gebiedskennis en netwerk in het Rotterdamse Havengebied en industrie in combinatie met de aanwezige programmatuur en ICT-voorzieningen. Dit is de basis voor hĂșn specialisme: Snelle en vertrouwde engineering en/of uitvoering van projecten in de wereld van Haven en Industrie. Vanuit deze expertise is LBITA verder uitgebreid naar de sensitieve stedelijke en landelijke omgeving in de regio en daarbuiten. 

LBITA heeft de beschikking over een eigen afdeling Landmeten. Kennis en ervaring opgedaan in multidisciplinaire projecten in de leidingstroken in Botlek/Europoort/Maasvlakte alsmede in de regio heeft hun expertise enorm vergroot. Zo verzorgen zij niet alleen de nulmeting en eindmeting, maar dragen zij tevens zorg voor het uitzetten en inmeten, constructiemetingen en controlemetingen.

Check hun ledenprofiel voor meer informatie via deze link.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!