Over BIG

Vereniging van 250 professionals uit de buisleidingenbranche

Het BIG is een Vlaams-Nederlandse vereniging van bedrijven, instellingen en personen die beroeps- of bedrijfsmatig geïnteresseerd zijn in het vakgebied onder- en bovengrondse buisleidingen.

Onder de leden bevinden zich aannemers, ingenieurs- of studiebureaus, leidingtransportbedrijven, overheidsinstellingen, netwerkorganisaties, leveranciers, onderwijs- en kennisinstellingen en een kleine groep persoonlijke leden.

Sinds onze oprichting in 1990 hebben ruim 250 professionals uit de buisleidingenbranche zich aangesloten. Het BIG telt ruim 80 bedrijfsleden. Gezamenlijk vertegenwoordigen we zo’n 5.000 Pipeline professionals.

We zijn een kennis- en netwerkplatform. Een gevarieerd gezelschap brengen we samen met de gemeenschappelijke deler: een passie voor onder- en bovengrondse infrastructuur. Wij zijn BIG in Pipelines en zijn met ondersteuning van onze leden dan ook in staat om alle vragen met betrekking tot leidingen te beantwoorden. We zorgen dat BIG-leden contact met elkaar kunnen maken, mogelijke samenwerkingen kunnen aangaan en kennis aan elkaar overdragen.

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!