Lidmaatschap / ledenvoordelen

Voordelen van het BIG lidmaatschap

Als lid van het BIG kom je in contact met ‘collega’s’ uit de leidingenbranche. Je kunt netwerken, eventuele samenwerkingen verkennen en kansen ontdekken. Er wordt op diverse manieren kennis verspreid, zoals op onze events, via het magazine, op onze website en op onze social media kanalen. Zo zorgen we ervoor dat we een innovatief kennisplatform zijn, dat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen in het vakgebied en we samen op kunnen trekken in de branche.

Kennis

Alle leden kunnen kennis opdoen en kennis delen. Je mag vrij praten vanuit jouw eigen ervaring, kunde of specialisatie. Je krijgt de kans om deel te nemen aan één van de themagroepen en commissies, ideeën in te brengen bij de redactie of zelf een artikel of blog te schrijven voor de website of het BIG magazine. Wil je liever jouw verhaal live vertellen? Meld je dan aan als gastspreker op één van onze events of plaats jouw eigen event op de agenda.

Events

Voor onze leden organiseren we diverse evenementen en bijeenkomsten, een excursie en een jongerenevent voor young pipeline professionals. Elk event vindt plaats op een inspirerende locatie waarbij een thema centraal staat. Er wordt veel informatie gedeeld, gaan de discussie aan met elkaar en doen veel inspiratie op.

Netwerk

Als bedrijfslid van het BIG creëer je meer zichtbaarheid voor jouw organisatie of bedrijf. Neem deel aan onze kennisevents, themagroepen, excursies of commissies en draag jouw aandeel bij. Als bedrijf word je op de website en de social media kanalen van het BIG geïntroduceerd en genoemd in het BIG magazine. Op de website wordt er doorgelinkt naar jouw eigen website. Zo weten mensen jou eerder te vinden. Ook ontmoet je mogelijk nieuwe opdrachtgevers en professionals binnen het BIG netwerk.

Contributietarieven (per 1-1-2024)

Het BIG kent twee lidmaatschappen ieder onderverdeeld in drie tarieven.

Persoonlijke lidmaatschap
Het persoonlijke lidmaatschap is bedoeld voor gepensioneerden/senioren, studenten en medewerkers van overheidsinstellingen die niet verbonden zijn aan een bedrijf.

Bedrijfslidmaatschap
Bij het bedrijfslidmaatschap kun je je aanmelden als bedrijf. Afhankelijk van het aantal medewerkers, kun je meerdere personen als afgevaardigde kiezen.

Type lidmaatschap

Tariefgroep

Voorwaarden

Prijs per jaar

BTW

Bedrijfs- lidmaatschap

1

Bedrijven > 10 medewerkers

€ 1.650,-

Excl.

2

Bedrijven met 2–10 medewerkers

€ 792,-

Excl.

3

Bedrijven met 1 medewerker

€ 412,50

Excl.

Persoonlijk lidmaatschap*

1

Overheidspersoneel

 

€ 121,-

Incl.

2

Gepensioneerden

 

€ 109,-

Incl.

3

Studenten

 

€ 36,-

Incl.

 

 *Bij het persoonlijke lidmaatschap word je op persoonlijke titel lid van het BIG. Het is bedoeld voor gepensioneerden/senioren, studenten (niet werkzaam bij een organisatie) en voor medewerkers van overheden/overheidsinstellingen.

 

Relevante documenten

Bekijk hier de Statuten en hier het Huishoudelijk Reglement

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!