(Bedrijfs)naam

LBITA

Categorie

Adviesbureau

Contact

Adresgegegevens

Bezoekadres
Curieweg 13-1
3208 KJ Spijkenisse
Nederland

Postadres
Curieweg 13-1
3208 KJ Spijkenisse
Nederland

Werken bij dit bedrijf?

Bekijk de beschikbare vacatures

LBITA BV is een ondersteunend dienstverlenend bedrijf op het gebied van ondergrondse infra. Onze waarde bestaat uit hooggeschoold technisch personeel en uitgebreide ervaring, gebiedskennis en netwerk in het Rotterdamse Havengebied en industrie in combinatie met de aanwezige programmatuur en ICT-voorzieningen. Dit is de basis voor ons specialisme: Snelle en vertrouwde engineering en/of uitvoering van projecten in de wereld van Haven en Industrie. Vanuit deze expertise zijn wij verder uitgebreid naar de sensitieve stedelijke en landelijke omgeving in de regio en daarbuiten.
Wij werken mee aan zowel kleine als grootschalige projecten gericht op het realiseren van de klimaatdoelstellingen. Dit doen wij niet alleen vanuit zakelijk oogpunt, maar ook vanuit onze betrokkenheid bij het oplossen van klimaatproblemen. Wij houden ervan om oplossingen te bedenken door innovatief en out-of-the-box denken. Voorbeelden zijn HS-verbindingen, warmte, CO2, H2, etc.
Voor onze grote bekendheid met de do's & don'ts (eisen en voorschriften) in openbaar gebied van stedelijke en industri√ęle omgeving, en op terreinen en terminals, betrokken stakeholders en vergunningen hebben wij in ruime zin erkenning ontvangen die ons in staat stelt naast trac√©-engineering voor kabels & leidingen ook zorg te dragen voor compleet omgevingsmanagement en vergunningenmanagement.
Uiteraard beperken wij ons niet alleen tot de klimaatprojecten, maar leveren wij uitgebreide kennis en ervaring aan in projecten voor het onderhoud van (chemische) leidingen en HS-kabels en assetmanagement op terminals van grote bedrijven.
U vraagt, wij draaien, en denken met u mee, en sturen u in de goede richting daar waar u de kennis zelf niet in huis heeft.
Tijdens realisatie verzorgen wij directievoering en toezicht, en K&L- en uitvoerings-coördinatie.
Uitgebreide kennis en ervaring met boringen (HDD, GFT, OFT etc.) en motivator voor toepassing nieuwe technieken.
 

Landmeetkunde

LBITA heeft de beschikking over een eigen afdeling Landmeten. Kennis en ervaring opgedaan in multidisciplinaire projecten in de leidingstroken in Botlek/Europoort/Maasvlakte alsmede in de regio hebben onze expertise enorm vergroot. Zo verzorgen wij niet alleen de nulmeting en eindmeting, maar dragen wij tevens zorg voor het uitzetten en inmeten, constructiemetingen en controlemetingen. Wij verzorgen complete plannen en berekeningen en stellen monitoringsplannen op in overleg met de kabel- en leidingeigenaren. Monitoring van kabels en leidingen inclusief objecten en constructies verzorgen wij compleet met hoge nauwkeurigheid, rapportage en desgewenst met automaten en rapportage in een digitaal platform.
Wij scannen ook in 3D, en verwerken de gegevens naar 3D modellen, welke voor engineering toepasbaar zijn, alsmede BIM-presentaties. Wij zijn hiermee voortdurend in ontwikkeling.
 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!