Terug naar overzicht
Geplaatst op 13-02-2024 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 13-02-2024 door BIG

Welkom bij het BIG!

Deze maand mogen we weer een nieuw BIG lid verwelkomen! Met trots kunnen wij mededelen dat Eterno Water Solutions B.V. het BIG netwerk komt versterken! Wij heten Eterno Water Solutions van harte welkom! 

 
Wie is Eterno Water Solutions?


Eterno Water Solutions adviseert, ontwerpt en levert leidingsystemen voor onder- en bovengrondse infrastructuur. Wij adviseren u bij het kiezen van de juiste producten met de juiste materiaalsamenstelling. Eterno is dé autoriteit op het gebied van druk- en drukloze transportsystemen en levert een volledig pakket aan diverse materiaalsoorten. Glasvezel Versterkte Kunststof, Koolstofstaal volledig gecoat en overige componenten welke een leidingsysteem compleet maken. Eterno heeft al meer dan 30 jaar haar diensten bewezen als een betrouwbare partner voor zelfs de meest complexe leidingsystemen.

Meer weten over Eterno Water Solutions? Check hun ledenprofiel voor meer informatie via deze link of bekijk de website van Eterno Water Solutions!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!