(Bedrijfs)naam

Eterno Water Solutions B.V.

Categorie

Toeleverancier

Adresgegegevens

Bezoekadres
Van Schijndelstraat 11
5145 RE Waalwijk
Nederland

Postadres
Postbus 528
5140 AM Waalwijk
Nederland

Eterno Water Solutions adviseert, ontwerpt en levert leidingsystemen voor onder- en bovengrondse infrastructuur. Wij adviseren u bij het kiezen van de juiste producten met de juiste materiaalsamenstelling. Eterno is dé autoriteit op het gebied van druk- en drukloze transportsystemen en levert een volledig pakket aan diverse materiaalsoorten. Glasvezel Versterkte Kunststof, Koolstofstaal volledig gecoat en overige componenten welke een leidingsysteem compleet maken. Eterno heeft al meer dan 30 jaar haar diensten bewezen als een betrouwbare partner voor zelfs de meest complexe leidingsystemen.

 

Altijd de juiste producten

Eterno Water Solutions biedt een product dat antwoord kan geven op een heel breed programma van eisen. Juist doordat we specifieke producten leveren, vinden we het belangrijk om u goed te adviseren. Ook zijn we van begin tot eind betrokken, zodat u ervan verzekerd bent dat het product op de juiste manier wordt verwerkt. Benut onze kennis voor een optimaal projectresultaat.

 

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!