Terug naar overzicht
Geplaatst op 26-09-2023 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 26-09-2023 door BIG

Welkom bij het BIG!

Wij zijn verheugd te melden dat we weer een nieuw BIG lid mogen verwelkomen binnen ons netwerk. Wij heten PRS International van harte welkom bij het BIG!

 
Wie is PRS?


PRS International is een betrouwbare dienstverlener in de sector van onshore en offshore pijpleidingen, (Petro) chemische industrie en raffinaderijen. PRS International biedt diverse diensten aan voor het inbedrijfstellen van pijpleidingen, het buitenbedrijf stellen van pijpleidingen en het onderhoud van pijpleidingen voor de internationale (petro)chemie, raffinaderij, olie- en gassectoren. Deze diensten omvatten onder andere project-engineering, reinigen, piggen, filteren, inertiseren, hydrostatisch testen, pneumatisch testen, ontwateren en drogen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in stikstof toepassingen voor pijpleiding diensten.

Meer weten over PRS International? Check hun ledenprofiel voor meer informatie via deze link of bekijk de website van PRS International!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!