(Bedrijfs)naam

PRS International

Categorie

AannemerDienstverlening

Adresgegegevens

Bezoekadres
Industrieweg 10
7761 PV Schoonebeek
Nederland

Postadres
Industrieweg 10
7761 PV Schoonebeek
Nederland

Werken bij dit bedrijf?

Bekijk de beschikbare vacatures

PRS International is een betrouwbare dienstverlener in de sector van onshore en offshore pijpleidingen, (Petro) chemische industrie en raffinaderijen.

Diensten voor pijpleidingen

PRS International biedt diverse diensten aan voor het inbedrijfstellen van pijpleidingen, het buitenbedrijf stellen van pijpleidingen en het onderhoud van pijpleidingen voor de internationale (petro)chemie, raffinaderij, olie- en gassectoren. Deze diensten omvatten onder andere project-engineering, reinigen, piggen, filteren, inertiseren, hydrostatisch testen, pneumatisch testen, ontwateren en drogen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in stikstof toepassingen voor pijpleiding diensten.


24/7 excelling in services!

Pijpleidingen worden regelmatig gereinigd en ge茂nspecteerd, zodat u de kwaliteit van uw product kunt waarborgen en er voorkomen kan worden dat er lekkages ontstaan aan de pijpleidingen. Dit komt ook ten goede aan de betrouwbaarheid en de levensduur van de pijpleidingen zelf. Onze unieke filtering mogelijkheden stellen ons in staat uw leiding te inspecteren/piggen zonder uw productie stil te leggen. Het filteren waarborgt uw productkwaliteit van uw diesel, kerosine, ethyleen of propyleen.

 

Wij bieden een breed scala pijpleidingdiensten aan, waaronder:

路聽聽聽聽聽 Inspectie van pijpleidingen in product, water en/of stikstof
路聽聽聽聽聽 Testen en drogen van pijpleidingen volgens regionale wet- en regelgeving
路聽聽聽聽聽 In- en uitgebruik nemen van leidingen faciliteren
路聽聽聽聽聽 Reinigen van pijpleidingen
路聽聽聽聽聽 Stikstof en helium diensten voor pijpleidingen
路聽聽聽聽聽 Chemische pijpleiding reiniging voor inbedrijfstelling

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!