Terug naar overzicht
Geplaatst op 15-08-2023 door

Ben jij de young professional die wij zoeken?

Terug naar overzicht
Geplaatst op 15-08-2023 door BIG

Ben jij de young professional die wij zoeken?

Omdat de jongeren van vandaag het BIG van morgen zijn, organiseren wij op 19 oktober aanstaande wederom een boeiend BIG Jongerenevent en brengen deze dag een bezoek aan Delft Hyperloop! Deze dag is in samenwerking met het Dream Team Delft Hyperloop. Het belooft een bijzondere ervaring te worden met interessante presentaties en dito interactieve discussies én een exclusieve rondleiding op het terrein van de TU Delft waar gewerkt wordt aan dit prestigieuze project! Deze middag biedt tevens een goede kans om te netwerken en met andere professionals en studenten die dezelfde interesse hebben in ondergrondse infrastructuur. Bovendien zullen we gezamenlijk de uitdagingen aanpakken die het Delft Hyperloop-team te wachten staat en creatieve oplossingen bedenken om deze obstakels te overwinnen. Hoe gaaf is dat? Deze middag wil je dus niet missen! Lees hieronder meer over Delft Hyperloop en het programma van deze middag.


Over Delft Hyperloop

Het Dream Team Delft Hyperloop is een gedreven groep studenten van de Technische Universiteit Delft die werkt aan de ontwikkeling van een Hyperloop-voertuig. Dit innovatieve transportsysteem maakt gebruik van een bijna-vacu√ľm buizensysteem voor hoge snelheden met minimale luchtweerstand. Het diverse team van studenten met achtergronden vari√ęrend van werktuigbouwkunde tot informatica, bouwt en optimaliseert het Hyperloop-prototype. Het team heeft onlangs op indrukwekkende wijze maar liefst 4 prijzen gewonnen tijdens de European Hyperloop Week, waaronder de Innovation Award, Mechanical Award, Technical Full-Scale Award en de Social Economic Full-Scale Award.

       

 

Programma

12.00 uur – 13.00 uur Inloop en ontvangst
13.00 uur – 13.05 uur Welkom en opening
13.05 uur – 14.00 uur Presentaties door o.a. Delft Hyperloop
14.00 uur – 14.30 uur Pauze en netwerken
14.30 uur – 15.45 uur Interactieve sessie: Overwinnen van uitdagingen in het veld
15.45 uur – 17.00 uur Exclusieve rondleiding langs o.a. de testopstelling
17.00 uur Р18.00uur Wrap-up, discussie en afsluitende borrel 
18.00 uur Einde programma

 

 

Locatie 

Dit event vindt plaats op het terrein van de TU in Delft. Dit event vindt plaats in Echo en de Dream Hall op het terrein van de TU in Delft. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie. Parkeermogelijkheden in de buurt zijn: Parkeerplaats P2 (Van den Broekweg 1) en P1 (Van der Waalsweg). Beide parkeerplaatsen kosten 2 euro per uur met een maximum van 10 euro per dag en liggen ongeveer 5 minuten loopafstand van de locaties: Echo (Van Mourik Broekmanweg 5) en de Dream Hall (Stevinweg 4).  


Aanmelden, voorwaarden en aanvullende informatie

De kosten voor dit event bedragen ‚ā¨ 45,- (excl. BTW). Aanmelden kan tot en met 11 oktober aanstaande. Inschrijven kan eenvoudig via de evenementenpagina onze website. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden. Als je geen inlog hebt, geen probleem! Stuur dan jouw aanmelding naar: info@bigleidingen.eu.¬†


Stuur deze uitnodiging door!

Aangezien jij onze contactpersoon binnen het BIG bent, ontvang je dezeuitnodiging. Deze uitnodiging is speciaal bedoeld voor de young professionals van nu! Wij zoeken die collega‚Äôs waarvan jij denkt dat zij in de toekomst (of nu al) geschikt zijn om jouw bedrijf te vertegenwoordigen bij het BIG. Voornaamste doel is om contacten te leggen, kennis op te doen en binnen jouw organisatie te verspreiden. Wij zouden het zeer waarderen als je deze uitnodiging ook doorstuurt aan jouw collega’s.¬†

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!