Terug naar overzicht
Geplaatst op 05-10-2022 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 05-10-2022 door BIG

Welkom bij het BIG!

Betrokken leden van BIG

Afgelopen week mochten wij een nieuw BIG lid verwelkomen. Wij heten NorthGrid van harte welkom bij het BIG!

 
Wie is NorthGrid?

NorthGrid zet in op samenwerking op het gebied van ontwikkeling van ondergrondse infrastructuur in Noord-Nederland! In de toekomst wordt een flink aantal nieuwe ondergrondse verbindingen aangelegd in deze regio. Dat kan zijn voor het transport van warmte en (groene) waterstof om huizen van energie te voorzien en bijvoorbeeld (circulair) industriewater of CO2 om de industrie duurzamer te maken. Op dit moment is er geen coördinatie voor totstandkoming van deze infrastructuur en dat betekent dat elke partij die een kabel of leiding wil aanleggen hiervoor alles zelf moet regelen. NorthGrid wil voorzieningen treffen waardoor het proces, wat leidt tot het inpassen van nieuwe ondergrondse verbindingen, van tevoren met alle belanghebbenden wordt afgestemd.
 
Meer weten over NorthGrid? Check hun ledenprofiel voor meer informatie via deze link of bekijk de website van Northgrid!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!