Terug naar overzicht
Geplaatst op 18-08-2022 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 18-08-2022 door BIG

Welkom bij het BIG!

BIG in Pipelines mag deze week weer een nieuw BIG lid aan de ledenlijst toevoegen. Wij heten Kingspan-Logstor van harte welkom!

Kingspan-Logstor is dé partner die met stadsverwarming de energietransitie versnelt! De energietransitie stelt ons voor grote uitdagingen. Om die op te lossen, lopen we bij Kingspan graag voorop. De afgelopen jaren heeft stadsverwarming zeer terecht terrein herwonnen: een nieuwe toekomst voor een klimaatsysteem met een rijk verleden. Of het nu gaat om energiebesparing, gebruikscomfort, het kostenplaatje of installatiegemak: stadsverwarming is een duurzame investering in de toekomst. De energietransitie heeft stadsverwarming nieuw leven ingeblazen. We bouwen een duurzame toekomst op basis van bewezen successen uit het verleden.

 

Visie op duurzaamheid

Kingspan-LOGSTOR is onderdeel van de wereldwijde Kingspan Group. Samen willen we impact maken op de wereld om ons heen. Zelfs binnen een bewezen duurzaam systeem als stadsverwarming zijn we continu bezig om onszelf te verbeteren en de CO2 voetafdruk naar nul te krijgen. De isolatiewaarden van onze leidingsystemen blijven we verbeteren en bovendien verduurzamen we onze grondstoffen, energiebronnen en afvalstromen voortdurend.
 
Met Planet Passionate dragen we onze duurzame ambities uit voor de komende 10 jaar. We streven naar het behalen van concrete doelstellingen op het gebied van energie-, koolstof- en waterreductie, terwijl we ook de circulariteit van onze producten verbeteren. Meer weten over onze ambities? Check dan dit filmpje via deze link.
 
Sinds 2021 hebben we een samenwerking met GOAL waarmee we communities en duurzame initiatieven over de hele wereld kunnen ondersteunen. Meer weten over onze acties? Klik dan hier op deze link. 

 

Bekijk hun ledenprofiel in de ledenlijst. 

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!