(Bedrijfs)naam

Kingspan-LOGSTOR

Categorie

Toeleverancier

Contact

info@logstor.com
+31- (0)23 563 2534
www.logstor.com

Adresgegegevens

Bezoekadres
Debbemeerstraat 21
2131 HE Hoofddorp
Nederland

Postadres
Debbemeerstraat 21
2131 HE Hoofddorp
Nederland

Kingspan-Logstor is de partner die met stadsverwarming de energietransitie versnelt! De energietransitie stelt ons voor grote uitdagingen. Om die op te lossen, lopen we bij Kingspan graag voorop. De afgelopen jaren heeft stadsverwarming zeer terecht terrein herwonnen: een nieuwe toekomst voor een klimaatsysteem met een rijk verleden. Of het nu gaat om energiebesparing, gebruikscomfort, het kostenplaatje of installatiegemak: stadsverwarming is een duurzame investering in de toekomst. De energietransitie heeft stadsverwarming nieuw leven ingeblazen. We bouwen een duurzame toekomst op basis van bewezen successen uit het verleden.

Onze rol in de energietransitie

Een gezonde en dus emissievrije toekomst voor mens en aarde. Dat is hoe we de wereld voor ons zien. Wij zien het als onze taak om de energietransitie binnen grootschalige klimaatsystemen te versnellen. Door nauw samen te werken met onze klanten en ze te voorzien van de beste voorgeïsoleerde leidingsystemen, helemaal op maat ontwikkeld vanaf het ontwerp tot en met de service.
 

Een gespecialiseerde marktleider

Kingspan is wereldwijd marktleider op het gebied van grootschalige isolatie-oplossingen. Met meer dan 19.000 werknemers, in 70 landen en 198 productielocaties. Als stadsverwarmingsspecialist binnen dat grotere geheel kan Kingspan-LOGSTOR het verschil maken.
 
• Oplossingen voor klimaatsystemen ontwikkelen die duurzaam én schaalbaar zijn.
• Onze klanten ontzorgen en ondersteunen op operationeel én zakelijk gebied.
• De TCO (total cost of ownership) van energienetwerken verlagen, enerzijds door standaardisatie van ontwerp en constructie en anderzijds door monitoring.
 

Onze visie op duurzaamheid

Kingspan-LOGSTOR is onderdeel van de wereldwijde Kingspan Group. Samen willen we impact maken op de wereld om ons heen. Zelfs binnen een bewezen duurzaam systeem als stadsverwarming zijn we continu bezig om onszelf te verbeteren en de CO2 voetafdruk naar nul te krijgen. De isolatiewaarden van onze leidingsystemen blijven we verbeteren en bovendien verduurzamen we onze grondstoffen, energiebronnen en afvalstromen voortdurend.
 
Met Planet Passionate dragen we onze duurzame ambities uit voor de komende 10 jaar. We streven naar het behalen van concrete doelstellingen op het gebied van energie-, koolstof- en waterreductie, terwijl we ook de circulariteit van onze producten verbeteren. Meer weten over onze ambities? Check dan dit filmpje via deze link.
 
Sinds 2021 hebben we een samenwerking met GOAL waarmee we communities en duurzame initiatieven over de hele wereld kunnen ondersteunen. Meer weten over onze acties? Klik dan hier op deze link. 
 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!