Terug naar overzicht
Geplaatst op 15-08-2022 door

BIG neemt op 29 september een kijkje bij WarmtelinQ!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 15-08-2022 door BIG

BIG neemt op 29 september een kijkje bij WarmtelinQ!

De zomervakantie is inmiddels in volle gang en wij hopen dat iedereen aan het genieten is van een welverdiende vrije tijd. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het programma voor de BIG excursie op 29 september. Na de virtuele excursie van twee jaar geleden, zijn wij verheugd de BIG leden uit te nodigen voor een bezoek aan het prestigieuze project: WarmtelinQ! Hieronder lees je meer informatie over het programma van deze dag. 

 

WarmtelinQ 

WarmtelinQ is een ondergrondse leiding waarmee restwarmte uit de Rotterdamse haven kan worden gebruikt om huizen en bedrijven in Zuid-Holland duurzaam te verwarmen. De leiding loopt van de Rotterdamse haven via Vlaardingen naar Den Haag. Eind vorig jaar heeft Gasunie definitief besloten om het tracédeel van Vlaardingen naar Den Haag aan te leggen. Begin dit jaar is gestart met de aanleg en inmiddels wordt de warmteleiding tevens naar Leiden doorgetrokken en is de leverantie en aanleg medio mei gestart.

De gastheren van deze middag zijn o.a. Gasunie en Denys NV. Op het moment van de excursie zijn de volgende werkzaamheden in uitvoering en dus ook te bekijken:            
* Uitvoeren HDD boring Buitenwatersloot 
* Samenstellen SIS Kerstanje 
* (Voorbereiden) invoeren GFT Kruithuisweg
* Inrichting van de intrede zijde van de HDD Kerstanje

 
Programma*

Om 12.00 uur verwelkomen wij de BIG leden graag met een lunch in de loods in Rijswijk. Vanuit daar nemen wij de deelnemers per touringcar mee naar de projectlocatie. Op de projectlocatie wordt  aan de hand van toelichting door de projectmedewerkers verteld over alle ins en outs van dit project. Uiteraard is er tijdens deze middag ook voldoende gelegenheid om te netwerken. 

12.00 uur Inloop en ontvangst met lunch
13.00 uur Welkomstwoord en opening
13.15 uur Presentatie en toelichting op het project en uitvoering
14.00 uur Vertrek per touringcar naar projectlocatie voor de rondleiding
16.30 uur Terugrit naar locatie per touringcar
16.45 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde programma

 

* Tijden en invulling van het progamma zijn nog onder voorbehoud maar begin en eindtijd zullen gelijk blijven.

 

 

Adres en locatie

De BIG Excursie vindt plaats bij de Loods in Rijswijk. De Loods is gelegen aan de Treubstraat 31, op circa 500 meter lopen vanaf Station Rijswijk. Voor meer informatie over de route naar De Loods, klik dan op deze link. Vanaf De Loods is het een paar kilometer rijden naar de projectlocatie. 


Aanvullende informatie en veiligheid

Veiligheid gaat voorop en staat bij alle partijen hoog in het vaandel!¬†Wij verzoeken u daarom ook uw eigen PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) mee te nemen. Heeft u deze niet in uw bezit, laat het¬†ons dan weten. Dan verzorgen wij deze¬†voor u. Stuur dan een e-mail naar: info@bigleidingen.eu met uw gegevens en uw schoenmaat.¬†


Kosten aanmelden en voorwaarden

Deelname¬†aan de BIG excursie¬†bedraagt ‚ā¨ 60,- (excl. BTW).¬†Aanmelden kan via¬†het aanmeldformulier via onze¬†de evenementenpagina. Aanmelden kan tot en met donderdag 22 september. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden voor dit event. Indien je geen login (meer) hebt, kan je deze aanvragen via de website. Voer dan “wachtwoord vergeten” in en je krijgt vervolgens¬†een nieuw wachtwoord toegezonden. Let op: meld je snel aan! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Deelname geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 1¬†dag¬†voor het¬†evenement. Daarna worden de deelnamekosten in rekening gebracht.

Deelname is uitsluitend voor leden, ben je nog geen lid en heb je wel interesse? Bekijk dan de ledenvoordelen op onze website, stuur ons dan een e-mail of neem contact op via: 085- 4000 252. 

Wie mogen wij op 29 september in Rijswijk verwelkomen? 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!