Terug naar overzicht
Geplaatst op 05-04-2023 door

Workshop ESG op 8 mei

Terug naar overzicht
Geplaatst op 05-04-2023 door BIG

Workshop ESG op 8 mei

We zijn met zijn allen in transitie! Ook de logistiek en ons transport dienen op een totaal andere manier georganiseerd te worden, zo niet rijden we ons met zijn allen vast. Tijdens de BIG voorjaarsdag spraken we over de ESG (Environmental, Social & Governance) doelstellingen. Onze voorzitter Han Admiraal nam de deelnemers mee in zijn verhaal over onder andere de trends van de transitie, factoren als energieverbruik en beschikbaarheid van grondstoffen en de toepassing van nieuwe energiedragers. Duurzaamheid staat hoog op ieders agenda maar er is nog veel werk aan de winkel!

 

Workshop

We staan met elkaar voor een grote taak de energietransitie te laten slagen en de duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Dit doen wij niet alleen voor onszelf maar vooral voor de volgende generaties. Onderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat werkzoekenden zich steeds meer aangetrokken voelen tot groene organisaties die het woord voeren als het gaat om het milieu en duurzaamheid. Duurzaamheid is niet langer vrijblijvend en we moeten anticiperen op grote veranderingen.
BIG in Pipelines vindt dat we daar met elkaar een rol in kunnen spelen. Graag gaan wij daarover met jou in gesprek.

Op 8 mei a.s. nodigen wij onze BIG leden uit voor een interactieve werksessie waarbij we met elkaar in gesprek gaan over hoe jouw organisatie omgaat met de duurzaamheidsdoelstellingen. Maar we gaan zeker ook met elkaar in discussie hoe we elkaar hierin kunnen uitdagen en daarnaast in kunnen versterken. Doe jij ook mee?

 

Locatie en aanmelden

De sessie vindt plaats bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg (Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze) en vangt aan om 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt deze middag en avond gezorgd. We sluiten de workshop rond de klok van 20.00 uur af. 

Mogen wij ook op jou rekenen?¬†Aanmelden kan tot en met 28 april¬†aanstaande. Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op deze pagina. Door middel van jouw login kan je jezelf¬†eenvoudig aanmelden. Indien je geen login (meer) hebt, dan kan je deze aanvragen via de website. Voer dan “wachtwoord vergeten” in en je ontvangt¬†vervolgens¬†een nieuw wachtwoord toegezonden. Heb je geen login? Stuur dan jouw aanmelding met jouw gegevens naar: info@bigleidingen.eu.

Deelname is uitsluitend voor leden, ben je nog geen lid en heb je wel interesse? Stuur ons dan een e-mail of neem contact op via: 085- 4000 252. 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!