Terug naar overzicht
Geplaatst op 08-05-2023 door

Save the date! BIG dag en ALV 2023

Terug naar overzicht
Geplaatst op 08-05-2023 door BIG

Save the date! BIG dag en ALV 2023

Op 14 juni a.s. organiseert BIG in Pipelines de jaarlijkse BIG dag en Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze dag brengt het bestuur verslag uit over de plannen voor het komende jaar. Tevens presenteert de penningmeester een overzicht van de financi√ęle jaarcijfers van 2022 en presenteert hij de begroting van 2024. Deze dag vindt traditioneel plaats vanaf 9.00 uur in de E10 Hoeve in Brecht.

Na de ALV hebben we wederom een aantal interessante lezingen op het programma staan. Bekijk hieronder het sprekersprogramma. 

Aansluitend aan dit event ben je van harte uitgenodigd voor een uitgebreide lunch. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina. Mogen wij ook weer op jouw komst rekenen? 

 

Programma

9.00 uur Inloop en ontvangst
9.30 uur Algemene Ledenvergadering
10.15 uur Welkomstwoord BIG dag door voorzitter Han Admiraal
10.30 uur Terugkoppeling en follow-up BIG ESG Workshop
11.00 uur Presentatie Fluxys –¬†Steven Van Caekenberghe
11.45 uur Pauze
12.15 uur Presentatie Luyckx РMathias Goris 
13.00 uur Vragenronde, wrap up en afsluiting
13.15 uur Aperitief en lunch
15.00 uur Einde programma

 

Tijdstip en locatie

Je bent vanaf 09.00 uur van harte welkom in de E10 Hoeve in Brecht waar wij jou ontvangen met een kop koffie of thee en vervolgens rond 09.30 uur  starten met de Algemene Ledenvergadering en aansluitend de BIG dag. Uiteraard is er weer voldoende ruimte om te netwerken! 

 

Presentatie Fluxys – Steven Van Caekenberghe

Fluxys Belgium is een op Euronext genoteerde dochteronderneming van infrastructuurgroep Fluxys met hoofdzetel in Belgi√ę. De onderneming beheert 4.000 kilometer aan pijpleidingen, een terminal voor vloeibaar aardgas en een ondergrondse opslaginstallatie. Als doelgerichte onderneming draagt Fluxys Belgium samen met zijn stakeholders bij tot een betere samenleving door vorm te geven aan een mooie energietoekomst. Voortbouwend op de unieke troeven van zijn infrastructuur en zijn commerci√ęle en technische expertise wil Fluxys Belgium waterstof, biomethaan en CO2 vervoeren.
 
Steven Van Caekenberghe is al meer dan 25 jaar actief als ingenieur bij Fluxys en sinds 2020 focust hij volledig op de energie transitie. Hij doet dat vanuit de business unit Fluxys nextgrid als Head of Technical Management & Head of External Affairs.

 

Presentatie Luyckx – Mathias Goris

Sinds 2020 legt Luyckx de focus op een¬† nieuwe productgroep ‚ÄúLuyckx Eco Applications‚ÄĚ. Een gamma innovatieve oplossingen biedt alternatieven voor fossiele brandstoffen en helpt zo de CO2 uitstoot van het machinepark van zijn klanten te verminderen. Zo helpt Luyckx zijn klanten in de verduurzaming en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.¬†
 
Als dealer voor verschillende topmerken, biedt Luyckx batterij elektrische alternatieven in het gamma machines. Als dealer zitten we echter ook niet stil, zo hebben we samen met CMB.tech de eerste dual fuel graafmachine ontwikkeld op waterstof.  Met deze technologie zet Luyckx samen met CMB.TECH in op een graduele vergroening waarbij de machine werkt op basis van een tweeledige injectie, m.n. diesel en waterstof. 
 
Mathias Goris, Project manager Luyckx Eco Applications, komt graag vertellen over de verschillende technologie√ęn die vandaag beschikbaar zijn om verduurzaming mogelijk te maken bij inzet van machines in de burgerlijke bouwkunde. Verder wordt een algemeen beeld geschetst over de uitdagingen op de bouwwerf van de toekomst en de rol die groene machines hierin spelen.¬†

 

Aanmelden

Deelname aan de BIG dag bedraagt ‚ā¨ 125,- (excl. BTW). ¬†Aanmelden kan tot en met 9 juni a.s. via het aanmeldformulier op de evenementenpagina. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden. Indien je geen login (meer) hebt, kan je deze aanvragen via het contactformulier van onze website of meld je aan via jouw e-mailadres en voer dan “wachtwoord vergeten” in. Je krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegezonden. Je kunt ook jouw aanmelding sturen naar: info@bigleidingen.eu. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de documenten behorende bij de Algemene Ledenvergadering.¬†


Tot ziens op 14 juni a.s. in Brecht!

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!