Terug naar overzicht
Geplaatst op 03-06-2024 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 03-06-2024 door BIG

Welkom bij het BIG!

Deze maand mogen we opnieuw een nieuw lid in het BIG-netwerk verwelkomen! We zijn er trots op aan te kondigen dat Sub-Terra Infra-Engineering & Projectmanagement zich bij ons aansluit. Hun expertise en toewijding aan de sector zullen zeker een waardevolle bijdrage leveren aan ons netwerk. We heten Sub-Terra van harte welkom! 

 
Wie is Sub-Terra Infra- Engineering & Projectmanagement?


Sub-Terra is een jong ingenieursbureau dat opdrachtgevers ontzorgt bij het realiseren van projecten die bijdragen aan de energietransitie en watertransitie. Ondanks dat het een jong bureau is, kan het wel bouwen op 25 jaar opgedane ervaring in de branches ondergrondse infrastructuur en openbare ruimte! Gebaseerd op deze praktijkervaring maken we haalbare ontwerpen van (ondergrondse)infrastructuur en zijn we flexibel en creatief bij het bedenken van de juiste oplossing. Projecten bestaan hierbij uit onder andere de aanleg van elektrakabels, (bio)gasleidingen, warmtenetten en waterleidingen.
 

Meer weten over Sub-Terra? Check hun ledenprofiel voor meer informatie via deze link of bekijk de website van Sub-Terra !

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!