Terug naar overzicht

Sub-Terra Infra- Engineering & Projectmanagement

(Bedrijfs)naam

Sub-Terra Infra- Engineering & Projectmanagement

Categorie

Adviesbureau

Contact

info@sub-terra.nl
0031 (0)6-16022942
www.sub-terra.nl

Adresgegegevens

Bezoekadres
Drosteweg 8
8101 NB Raalte
Nederland

Postadres
Drosteweg 8
8101 NB Raalte
Nederland

Sub-Terra is een jong ingenieursbureau dat opdrachtgevers ontzorgt bij het realiseren van projecten die bijdragen aan de energietransitie en watertransitie. Ondanks dat het een jong bureau is kan het wel bouwen op 25 jaar opgedane ervaring in de branches ondergrondse infrastructuur en openbare ruimte! Gebaseerd op deze praktijkervaring maken we haalbare ontwerpen van (ondergrondse)infrastructuur en zijn we flexibel en creatief bij het bedenken van de juiste oplossing. Projecten bestaan hierbij uit o.a. de aanleg van elektrakabels, (bio)gasleidingen, warmtenetten en waterleidingen.
 

Visie

De tijd waarin we nu leven vraagt om een integrale aanpak van infraprojecten, waarbij de omgeving op een duurzame en toekomstbestendige wijze wordt ingericht ofwel klimaatadaptief. De energietransitie en watertransitie zijn onderdeel van deze inrichting van een toekomstbestendige samenleving. Met onze ruime ervaring in de infra willen we een positieve bijdrage leveren aan deze transities op het gebied van engineering, advies en projectmanagement.
 

Missie

Het is onze missie onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen bij de realisatie van hun projecten binnen de energietransitie en watertransitie door middel van het leveren van ingenieursdiensten op maat. Of het nu het complete engineeringstraject betreft of enkel specialistische onderdelen, zoals het maken van een HDD ontwerp. Met deze werkzaamheden willen we ons steentje bijdragen aan een klimaatadaptieve samenleving. Onze dienstverlening voeren we uit met een gemotiveerd team die op basis van ruime praktijkervaring de juiste technische oplossing bepaald voor de projecten van onze opdrachtgevers.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!