Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-04-2024 door

Kom naar de BIG dag op 12 juni!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-04-2024 door BIG

Kom naar de BIG dag op 12 juni!

Na een bruisende en energieke voorjaarsdag in de Eemshaven op 4 april jongstleden, staat het tweede BIG event weer voor de deur. Op 12 juni aanstaande organiseert BIG in Pipelines de jaarlijkse BIG dag en Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze dag brengt het bestuur verslag uit over de plannen voor het komende jaar. De penningmeester zal ook een samenvatting geven van de financi√ęle resultaten van 2023, evenals een vooruitblik op de begroting en plannen voor 2025.¬†Deze dag vindt plaats vanaf 9.00 uur in de E10 Hoeve in Brecht. Noteer deze datum alvast in jouw agenda!

 

Wat kan je deze dag verwachten? Naast de jaarlijkse ALV hebben we een aantal interessante lezingen op het programma staan. De komende weken wordt nog hard gewerkt aan het definitieve sprekersprogramma. Daarover ontvang je binnenkort meer informatie. Aanmelden is nu al mogelijk!

Bekijk hieronder alvast het voorlopige programma. Aanmelden kan nu al via het formulier op de evenementenpagina. De stukken voor de ALV worden je binnenkort toegezonden. Mogen wij ook weer op jouw komst rekenen?


Programma*

09.00 uur Inloop en ontvangst
09.30 uur Welkom en opening en Algemene Ledenvergadering
10.15 uur Welkomstwoord BIG dag door voorzitter Han Admiraal       
10.30 uur Plenaire presentatie
11.30 uur Pauze
12.15 uur Plenaire presentatie
13.15 uur Wrap up en afsluiting
13.20 uur Aperitief en lunch
15.00 uur Einde programma

*Tijdens de BIG dag zullen de studenten van de Masteropleiding tevens een toelichting geven op hun thesisonderzoeken. Het programma wordt de komende weken nog aangevuld. Houd daarom onze evenementenagenda goed in de gaten! 

 

Adres en locatie

De BIG dag en de ALV vinden plaats in de E10 Hoeve in Brecht. Bekijk hier de plattegrond en locatiegegevens. Bij de E10 Hoeve is voldoende gratis parkeergelegenheid! 

 

Kosten aanmelden en voorwaarden

Deelname aan de BIG dag bedraagt ‚ā¨ 135,- (excl. BTW). Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website. Aanmelden kan nog tot en met woensdag 5 juni. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden voor dit event. Indien je geen login (meer) hebt, kan je deze aanvragen via de website. Voer dan “wachtwoord vergeten” in en je krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegezonden.

Deelname is uitsluitend voor leden, ben je nog geen lid en heeft u wel interesse? Stuur ons dan een e-mail of neem contact op via: 085- 4000 252. Voorafgaande aan dit evenement ontvangen de deelnemers van ons de deelnamefactuur met de kosten van het evenement die vooraf voldaan dienen te worden. Kosteloos annuleren kan nog tot 1 week voorafgaande aan het evenement.

 

Wij hebben er nu al enorm veel zin! Ben jij er ook weer bij?

 

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!