Terug naar overzicht
Geplaatst op 22-10-2020 door

Verklaring van de gasindustrie over de EU-strategie ter vermindering van de methaanemissies

Terug naar overzicht
Geplaatst op 22-10-2020 door BIG

Verklaring van de gasindustrie over de EU-strategie ter vermindering van de methaanemissies

Recent publiceerde GERG (European Gas Research Group) de “Verklaring van de gasindustrie over de EU-strategie ter vermindering van de methaanemissies”. Deze verklaring is nu te downloaden via de website van GIE.

 

Vind meer informatie en andere documenten met betrekking tot dit initiatief rechtstreeks op de website van Gas Infrastructure Europe
Of download de verklaring via deze link.
 


Ambities Fluxys Belgium
In de volgende uitgave van het BIG Magazine in november vertelt bestuurslid Olivier Col ook over de ambities ten behoeve van de vermindering van broeikasgasemissies binnen Fluxys Belgium. Fluxys Belgium heeft als doelstelling om tegen 2025 zijn broeikasgasemissies met 50% te verminderen in vergelijking met 2017. Een grote uitdaging, maar met een ambitieus plan kom je al een heel eind. In dat kader is Fluxys Belgium volop aan de slag om initiatieven en maatregelen concreet vorm te geven. Reden genoeg voor een gesprek met Olivier Col, Project Manager Pipelines & Installations in het BIG Magazine van november.
 
Wil je het BIG Magazine ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: communicatie@bigleidingen.eu o.v.v. toezenden BIG Magazine nummer 12.
 
 
 
 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!