Terug naar overzicht
Geplaatst op 15-05-2020 door

SAVE THE DATE: BIG Webinar

Terug naar overzicht
Geplaatst op 15-05-2020 door BIG

SAVE THE DATE: BIG Webinar

Op 17 juni staat de jaarlijkse BIG dag en Algemene Ledenvergadering gepland. Dit is zoals je van ons gewend bent een fysiek evenement waarbij de dag wordt aangevangen met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV geven het bestuur en commissies een verslag over het voorgaande jaar en een inzicht in de financi√ęn en plannen voor het komende jaar. Gezien de huidige beperkende maatregelen rondom COVID-19 zijn wij genoodzaakt op een andere manier invulling te geven aan deze dag. De BIG dag wordt een live webinar!


 
Programma
Om 10.30 uur start het live webinar en wordt door onze voorzitter Han Admiraal geopend. Het eerste half uur van het webinar volg je live de Algemene Ledenvergadering. De stukken en de agenda sturen wij binnenkort aan onze leden toe.

Daarna hebben wij een tweetal interessante sprekers op het programma staan:
Sven Ringelberg (Strategisch adviseur en Programmaleider Duurzaamheid binnen Gemeente Rotterdam en ondernemer bij Simpel Subsidie) geeft ons een weergave van energietransities. Nederland heeft al eerder een energietransitie doorgemaakt, de transitie naar aardgas. Dit was een gigantische opgave, waar in 7 jaar tijd 5.000 kilometer leidingwerk benodigd was. Sven neemt ons in mee in deze aardgastransitie waarbij onder andere stilgestaan wordt bij de aanpassingen en uitdagingen in het ontwerp en de aanleg van het leidingwerk. Lees hier ook meer over Sven Ringelberg.
 
We blijven in Rotterdam want de tweede spreker van het webinar is Maike Akkers  (Programmamanager Energietransitie Infrastructuur bij Havenbedrijf Rotterdam). Maike presenteert de visie van het Havenbedrijf Rotterdam met betrekking tot de huidige energietransitie en wat dit vereist ten aanzien van buisleidingen. De beschikbaarheid van duurzame energie en grondstoffen is een sine qua non voor de energietransitie en de overgang naar een circulaire economie. Havenbedrijf Rotterdam werkt samen met partners aan de ontwikkeling van nieuwe energie-infrastructuur om de industrie hierin te faciliteren. Zowel in de Rotterdamse haven als richting het voor de haven belangrijke achterland. Uiteraard is er de mogelijkheid om online vragen te stellen en nemen wij jou op interactieve wijze mee in het live webinar.
 
Rond de klok van 12.00 uur ronden wij het live webinar af.

 

Aanmeldprocedure en voorwaarden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Door middel van jouw login meld je je heel eenvoudig aan voor dit webinar. Enkele dagen voorafgaande aan het webinar ontvang je van ons nadere informatie over toegang tot de beveiligde omgeving van het webinar.
Deelname aan het live webinar is alleen gratis toegankelijk voor BIG leden. Ben je nog geen lid? Bekijk hier dan de ledenvoordelen en de voorwaarden voor een lidmaatschap.

Door middel van jouw aanmelding ga je ermee akkoord dat wij het live webinar mogen opnemen.

Mogen wij jou ook online verwelkomen op 17 juni?
 
 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!