Terug naar overzicht
Geplaatst op 01-04-2020 door

Gezocht: enthousiaste Pipeliners die BIG denken!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 01-04-2020 door BIG

Gezocht: enthousiaste Pipeliners die BIG denken!

BIG heeft een tweetal commissies die verantwoordelijk zijn voor alle exposure, inclusief de online en offline communicatie, van de vereniging. Deze commissies zijn vertegenwoordigd door vrijwilligers uit de leidingenbranche die zich enthousiast inzetten om de communicatie uitingen en evenementen te verzorgen. Wat doen deze commissies?
 

PR-Commissie
De PR-Commissie is verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie, waaronder de productie van het BIG Magazine en de BIG website. Het BIG Magazine komt tot stand in samenwerking met een communicatiebureau, verschijnt 2 keer per jaar en wordt verspreid onder alle leden van BIG. . Samen met het communicatiebureau en de redactieleden zorg je voor inhoudelijke artikelen en content. Alle artikelen van het BIG Magazine zijn ook te vinden op onze website. Daarnaast zorg je frequent voor het plaatsen van content op de website en zoek je naar mogelijkheden die de bekendheid van het BIG ten goede komen.  
 

Evenementencommissie
De evenementencommissie organiseert 5 keer per jaar een bijeenkomst voor de leden van BIG. Dit kunnen kleinschalige evenementen zijn maar ook grotere bijeenkomsten of seminars. Ook wordt er jaarlijks een één of meerdaagse excursie georganiseerd. Met de ondersteuning van het secretariaat worden de thema’s voor de evenementen bepaald, gastsprekers gevraagd en zorg je tijdens het evenement voor de verwelkoming van de gasten en sta je voor vragen van de aanwezigen  klaar.
 

“Deze commissies kunnen jullie steun heel goed gebruiken en daarom zoekt BIG enthousiaste professionals die deze teams komen versterken!”
 
 
Wie zoeken wij en wat verwachten we van je?
Houd jij ervan om evenementen tot in de details te verzorgen, te assisteren bij het schrijven van interessante artikelen en nieuwsberichten of het afspeuren van social media naar noemenswaardige branche-informatie? Wij zoeken enthousiaste mensen met een brede interesse, kartrekkers om onze commissies te ondersteunen en bij te dragen aan de organisatie van BIG evenementen en de online of offline communicatie uitingen. Het kost je een paar uur per maand om jouw bijdrage te leveren. Gemiddeld 4-6 keer per jaar is er een vergadering om alle zaken te bespreken en de taken te verdelen. Mocht een langdurige commitment van een paar uur per maand niet mogelijk zijn, maar een kortdurende commitment van enkele maanden wel dan komen wij ook graag met je in contact.
 

Wat levert het op?
Door bij te dragen in 1 van deze commissies vergroot je jouw netwerk en heb je direct contact met de leden van BIG en daarbuiten. Je komt sneller in contact met andere professionals binnen de buisleidingenbranche. Daarnaast wordt jij één van de gezichten van de commissie naar de leden en branchegenoten toe!
 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Wil je deelnemen in 1 van deze commissies? Neem dan vrijblijvend contact op met het secretariaat via: info@bigleidingen.eu of via de voorzitters van de PR of Evenementencommissie respectievelijk: Remco van Beest en Berno Lievers.


 
Kom jij ons versterken en word jij BIG in Pipelines?

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!