Terug naar overzicht
Geplaatst op 02-08-2023 door

BIG in Pipelines wenst iedereen een mooie zomer toe!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 02-08-2023 door BIG

BIG in Pipelines wenst iedereen een mooie zomer toe!

BIG in Pipelines wenst iedereen een prachtige zomer toe en kijkt ernaar uit de BIG leden in september weer te mogen verwelkomen! 

Geniet van deze zonnige dagen en maak mooie herinneringen tijdens deze zomervakantie. We hopen dat u kunt ontspannen, opladen en nieuwe energie opdoen. In september kijken we ernaar uit onze BIG leden weer te verwelkomen op ons eerstvolgende evenement: de BIG Excursie!

 

BIG Excursie op 7 september

Bekijk het volledige programma van deze toffe BIG Excursie via deze link. Mis deze kans niet om te leren, te verbinden en uw passie voor leidingen verder te ontwikkelen. Noteer daarom 7 september in de agenda en reserveer uw plek voor de BIG Excursie! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

BIG evenementen in het najaar

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op onze evenementenagenda voor het najaar! Ontdek een boeiende reeks toffe BIG events die u niet wilt missen en check onze evenementenagenda.
Het najaar zit boordevol inspirerende mogelijkheden om uw kennis te verdiepen, uw netwerk uit te breiden en betrokken te raken bij de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van leidingen.

We kijken ernaar uit om onze BIG leden weer te zien en samen te werken aan een succesvolle en duurzame toekomst! BIG events zijn exclusief voor onze leden. Bent u nog geen lid en heeft u wel interesse? Check dan de ledenvoordelen https://bigleidingen.eu/leden/lidmaatschap-ledenvoordelen/ of stuur en mail met uw gegevens naar: info@bigleidingen.eu.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!