Terug naar overzicht
Geplaatst op 25-09-2020 door

Opname live webinar virtuele excursie stikstoffabriek Zuidbroek

Terug naar overzicht
Geplaatst op 25-09-2020 door BIG

Opname live webinar virtuele excursie stikstoffabriek Zuidbroek

Op dinsdag 22 september vond de virtuele excursie naar de Gasunie stikstoffabriek in Zuidbroek plaats. Deze virtuele excursie werd gehouden in de vorm van een live webinar. Gastheren Gasunie, Visser & Smit Hanab en A. Hak verwelkomden de leden van het BIG live vanuit de bouwkeet op de projectlocatie.


 
Via het live webinar kregen de deelnemers een kijkje op de bouwplaats en werd de achtergrond van de bouw van deze stikstoffabriek toegelicht. De eerste presentatie werd gehouden door projectdirecteur van de Gasunie Erwin Mollink. Hij vertelde de deelnemers over de aanleiding van dit prestigieuze project, wat de opdracht van dit project inhield en in welke processen en fasen de bouw gerealiseerd wordt voor de oplevering in 2022. 
 
Als tweede spreker kwam Gert Bonder van A. Hak in beeld. Hij legde de focus voornamelijk op het doel van het project, de scope en uitvoering en de projectaanpak. Na deze presentaties was er nog tijd voor interactie en het stellen van vragen via de chat.
 

Voor diegenen die het webinar niet konden volgen, is er een opname gemaakt. Wil je het webinar (nog eens) bekijken? Klik dan op deze link voor de opname.
 

Het BIG is op dit moment bezig met de voorbereidingen van nog twee webinars dit jaar! Noteer 29 oktober en 26 november in jouw agenda! Meer informatie volgt binnenkort.
 
Mogen wij jou dan ook weer verwelkomen?

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!