Terug naar overzicht
Geplaatst op 28-09-2020 door

Bestuurswisseling Pipeliner

Terug naar overzicht
Geplaatst op 28-09-2020 door BIG

Bestuurswisseling Pipeliner

Om een frisse kijk op onze opleidingen te houden, vernieuwt de samenstelling van het bestuur regelmatig. Toon de Bruyne, Niels van Pagée en Lode Maesen volgden per september 2020 Patrick Berré, Jelle Sluis en Cindy Dirkx op. De 3 nieuwe bestuursleden namen eerder allen deel aan de MPT. In de nieuwe samenstelling is Lode Maesen voorzitter; Chana van Cotthem wordt penningmeester.
Het nieuwe bestuur zal invulling blijven geven aan de missie: Stimuleren van kennisoverdracht door ondersteuning van opleidingen op verschillende niveaus voor (potentiële) pijpleiding professionals in Nederland en Vlaanderen. Met aandacht voor kennis, ervaring en persoonlijke ontwikkeling.

 

De hoofdtaak van het bestuur blijft het verbeteren en actualiseren van de lesprogramma’s en sparringpartner te zijn van Avans+ en Litecad op inhoud en vormgeving. Met de nieuwe bestuursleden vergroot Pipeliner haar netwerk om behoeftes uit en trends in de branche te signaleren. Hiermee blijven de opleidingen actueel én kennen ze een afgewogen programma. Daarnaast gaat het vernieuwde bestuur meer aandacht besteden aan promotie en versterking van het (alumni)netwerk. De vernieuwde website www.pipeliner.nl is daarvoor een startpunt. Neem snel een kijkje op deze gloednieuwe website! 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!