Terug naar overzicht
Geplaatst op 02-11-2023 door

Welkom bij het BIG!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 02-11-2023 door BIG

Welkom bij het BIG!

BIG in Pipelines wordt nog Bigger! We mogen wederom een nieuw BIG lid verwelkomen binnen ons netwerk! Wij heten Cryotainer B.V. van harte welkom bij het BIG!

 
Wie is Cryotainer?

Cryotainer Nitrogen Services streeft er naar de beste dienstverlener te zijn op het gebied van stikstof services in Europa. Deze services verrichten wij voornamelijk door het verdampen van vloeibare stikstof naar gasvormige stikstof middels de inzet van verschillende type verdamper units. Als een betrouwbare en flexibele partner bieden wij onze klanten een optimale en veilige oplossing. Om dat te realiseren zetten wij het beste materieel in maar bovenal werken wij met de juiste gekwalificeerde mensen. En daar zijn wij trots op! 

Het hoofdkantoor van Cryotainer staat in Schiedam, Nederland. Vanuit onze Duitse base bedienen wij de Duitse en Oost-Europese markt. In Frankrijk zijn we actief vanuit ons kantoor in Sainte Catherine.
Wilt u meer weten neemt u dan vooral contact met ons op. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Meer weten over Cryotainer B.V.? Check hun ledenprofiel voor meer informatie via deze link of bekijk de website van Cryotainer

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!