Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-04-2022 door

Voorzitter BIG benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-04-2022 door BIG

Voorzitter BIG benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Met trots kunnen wij mededelen dat afgelopen dinsdag 26 april jl. tijdens de traditionele en jaarlijkse lintjesregen onze voorzitter Han Admiraal door de Burgemeester van zijn woonplaats Vlaardingen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
 
Zijne Majesteit de Koning heeft het behaagd hem deze eervolle onderscheiding toe te kennen voor zijn jarenlange verdiensten voor Scouting Nederland, ITACUS en ITA-AITES en uiteraard voor BIG in Pipelines! Daar zijn wij bij BIG natuurlijk enorm trots op! Wij feliciteren onze voorzitter met deze prachtige en welverdiende erkenning voor zijn jarenlange inzet voor de maatschappij. 

 

Lintjesregen

De lintjesregen staat voor de dag waarop in Nederland koninklijke onderscheidingen worden uitgedeeld. Het heet lintjesregen omdat op één dag duizenden mensen een lintje krijgen, zoals de onderscheiding wordt genoemd. Het te krijgen lintje is een medaille voor mensen die een belangrijke verdienste voor de samenleving hebben geleverd.
 
De lintjes worden uitgereikt op de dag voor Koningsdag aan diegenen die veel vrijwilligerswerk hebben gedaan of werkzaamheden hebben verricht die van waarde zijn voor de samenleving.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!