Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-04-2022 door

SAVE THE DATE I BIG dag en ALV op 15 juni

Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-04-2022 door BIG

SAVE THE DATE I BIG dag en ALV op 15 juni

Op 15 juni 2022 organiseert BIG in Pipelines de jaarlijkse BIG dag en Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze dag presenteert het bestuur de plannen voor het komende jaar en brengen zij verslag uit van de financiële jaarcijfers van 2021 en presenteren zij de begroting van 2023. Deze dag vindt plaats vanaf 9.00 uur in de E10 Hoeve in Brecht.

Na de Algemene Ledenvergadering hebben we een aantal interessante lezingen op het programma staan. Aansluitend aan dit event ben je van harte uitgenodigd voor een uitgebreide lunch. Bekijk hieronder alvast het programma. Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen en het programma. Binnenkort lees je hier meer over het sprekersprogramma. 

 

Programma*

9.00 uur Inloop en ontvangst
9.30 uur Algemene Ledenvergadering
10.15 uur Welkomstwoord BIG dag door voorzitter Han Admiraal
10.30 uur Terugkoppeling en follow-up BIG NXT30
11.00 uur Presentatie gastspreker 1
11.30 uur Pauze
12.15 uur Presentatie gastspreker 2
12.45 uur Wrap up en afsluiting
13.00 uur Aperitief en lunch
15.00 uur Einde programma

* Programma wordt de komende weken nog aangevuld en tijden kunnen nog afwijken. 


Tijdstip en locatie

Je bent vanaf 09.00 uur van harte welkom in de E10 Hoeve in Brecht waar wij jou ontvangen met een kop koffie of thee en vervolgens rond 09.30 uur  starten met de Algemene Ledenvergadering en aansluitend de BIG dag. Uiteraard is er weer voldoende ruimte om te netwerken! 

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 14 juni a.s. Inschrijven kan eenvoudig via het aanmeldformulier op de evenementenpagina. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden. Indien je geen login (meer) hebt, kan je deze aanvragen via het contactformulier van onze website of meld je aan via jouw e-mailadres en voer dan “wachtwoord vergeten” in. Je krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegezonden. Heb je geen login (meer)? Stuur dan jouw aanmelding naar: info@bigleidingen.eu. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de documenten behorende bij de Algemene Ledenvergadering. 


Tot ziens op 15 juni a.s. in Brecht!

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!