Terug naar overzicht
Geplaatst op 22-07-2021 door

Technology for Future and Ageing Pipelines Conference

Terug naar overzicht
Geplaatst op 22-07-2021 door BIG

Technology for Future and Ageing Pipelines Conference

De “Technology for Future and Ageing Pipelines” Conference (TFAP) vindt op 19-21 oktober plaats in het Ghent Marriott Hotel te Gent. Dit congres bouwt voort op vele evenementen die eerder werden georganiseerd door Prof. em. Rudi Denys en Prof. Stijn Hertelé (Universiteit Gent), in samenwerking met Great Southern Press. Dit is de tweede editie van een congres dat zich toespitst op zowel bestaande pijpleidingen (met aandacht voor hun veroudering en hun gebruik voor nieuwe doeleinden zoals waterstoftransport en –opslag) als nieuwe pijpleidingen. Deze internationale conferentie mag je als pijpleiding professional toch niet missen?


Internationale pijpleidingconferentie

Deze driedaagse conferentie zal toponderzoekers, ingenieurs en besluitvormers uit pijplijnonderzoek en de academische wereld aantrekken. Er zijn speciale sessies rond de waterstof- en CO2-transport (georganiseerd in samenwerking met de European Pipeline Research Group) en rond de numerieke modellering van het mechanische gedrag van pijpleidingen. Daarnaast werden bijdragen ingezonden rond vele andere thema’s waaronder integriteitsmanagement, ontwerp, materialen en lassen, inspectie, experimentele beproeving, faalgedrag en herstellingen, en levensduurverlenging van pijpleidingen. Het verwachte publiek zal voornamelijk Europees zijn, maar we verwachten ook een sterke vertegenwoordiging uit vrijwel alle andere continenten.

 

Bezoek met korting deze pijpleidingconferentie

BIG steunt TFAP en dit internationale congres en biedt BIG leden inschrijvingsvouchers ter waarde van € 250,- aan voor de eerste tien inschrijvers die zich aanmelden voor dit congres. Per BIG lid bieden wij één maal een kortingsvoucher aan. Door middel van een unieke code kan je eenvoudig met korting een toegangskaart aankopen. Ga naar www.pipeline-technology.com  voor meer informatie over het programma en dit congres. Via de evenementenpagina op onze website vind je de unieke registratiecode om je aan te melden voor dit congres. 

Ben je nog geen BIG lid en wil je wel met korting dit congres bezoeken? Check dan de ledenvoordelen en word BIG lid! Als lid van het BIG kom je in contact met ‘collega’s’ uit de leidingenbranche. Je kunt netwerken, eventuele samenwerkingen verkennen en kansen ontdekken. Er wordt op diverse manieren kennis verspreid, zoals op onze events, via het magazine, op onze website en op onze social media kanalen. Zo zorgen we ervoor dat we een innovatief kennisplatform zijn, dat iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen in het vakgebied en we samen op kunnen trekken in de branche.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!