Terug naar overzicht
Geplaatst op 30-09-2021 door

Live event voor young professionals

Terug naar overzicht
Geplaatst op 30-09-2021 door BIG

Live event voor young professionals

Op 23 september vond het tweede BIG NXT30 event plaats. Toen stonden de thema’s kennis en connectiviteit centraal. Leden en branchegenoten konden de bevlogen presentaties van de gastsprekers volgen. Highlights van die middag: we bereiken meer impact door samenwerking, kennisdelen is key en maak het vak charismatischer! Er moet meer aandacht komen voor het verhaal en de boodschap van de branche én we moeten van silodenken naar horizontale samenwerking. Bekijk het webinar via deze link nog eens terug. (let op: vanaf de 14e minuut begint het webinar!)

 

BIG jongerenevent

Sinds 2015 organiseert het BIG speciaal voor de young professionals in deze branche een BIG jongerenevent. Bekijk hier nog eens het online jongerenvent van vorig jaar terug. Omdat de jongeren van vandaag het BIG van morgen zijn, organiseren wij op 28 oktober aanstaande wederom dit kennisevent. Deze dag staat in het teken van de BIG kernthema’s: kennis, betrouwbaarheid, duurzaamheid en connectiviteit en stellen we elkaar 2 vragen:  “Who’s NXT en What’s NXT”.
 
Het BIG jongerenevenement wordt jaarlijks voor circa 30 à 40 jonge Pipeliners georganiseerd. Het doel van deze bijeenkomsten voor young professionals is het uitwisselen van kennis en het opdoen van contacten. We willen meer de koppeling maken met BIG  programma en evenementen en de verbinding tussen de ervaren BIG-leden. Dit vatten we samen in: What’s Next?


Programma en introductie

Wat kunnen deelnemers verwachten? Lees hieronder hoe de middag eruit ziet. 

Altijd al eens in gesprek willen gaan met een vooraanstaand persoon binnen de kabel- en leidingenbranche over de toekomst van kabels en leidingen? Dat kan op het BIG jongerenevent! We hebben Wil Kovacs (Gemeente Rotterdam), Patrick Berré (Denys), Bart Vannieuwenhuyse (TRI-VIZOR) en Eddie Lycklama (Gasunie) bereid gevonden om met de young professionals in gesprek te gaan. Deze heren hebben hun sporen verdiend in onze wereld en hebben een duidelijke mening over en kennis van de thema’s beheer en onderhoud, kennis, connectiviteit en duurzaamheid. Hun meningen worden aan de deelnemers voorgelegd waarbij zij de unieke gelegenheid hebben om hierover in gesprek te gaan met deze heren en de young professionals vervolgens een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van de branche én het BIG. Een middag waarvan we overtuigd zijn dat er mooie, nieuwe en frisse ideeën tot stand komen. 

Naast dit BIG jongerenevent krijgen deelnemers ook de gelegenheid om tijdens het najaarsevent op 25 november a.s. de bevindingen van de sessies met de branche te delen. Wie doet ermee aan de NXT30?

Programma
10.30 – 11.00           Inloop en ontvangst
11.00 – 11.10             Welkom door Jorrit de Jong (Antea) en Stanley Hunte (Bilfinger)
11.10 – 12.00            Pitch op het thema (4x) kennisdragers – 4 x 10 minuten
12.00 – 12.45          Lunch
12.45 – 13.30          Breakout onder begeleiding van kennisdragers om kritische lezing te maken op het gepitchte thema
13.30 – 14.00          Koffiepauze 
14.00 – 14.20          Korte presentatie groepen (terugkoppeling van de break-out sessies)
14.20 – 14.30          Bespreken proces van vervolg 
14.30 – 15.30          Netwerkborrel
 

Locatie

Dit event vindt plaats in de E10 hoeve in Brecht aan de Kapelstraat 8a nét over de grens in België en circa 30 kilometer vanaf Breda. Bekijk hier de plattegrond en locatiegegevens. 

 

Stuur deze uitnodiging door!

Dit event is speciaal bedoeld voor de young professionals van nu! Wij zoeken die collega’s waarvan BIG leden en de branche denken dat zij in de toekomst (of nu al) geschikt zijn om jouw bedrijf te vertegenwoordigen bij het BIG. Voornaamste doel is om contacten te leggen, kennis op te doen en binnen uw organisatie te verspreiden. 


Aanmelden en COVID-19 maatregelen

Deelname aan dit event is gratis. Aanmelden kan tot en met 22 oktober a.s. Ga naar de evenementenpagina en meld je aan! Inschrijven kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden. Indien je geen login (meer) heeft, kan je deze aanvragen via de website. Voer dan “wachtwoord vergeten” in en je krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegezonden. Heb je geen login (meer)? Stuur dan jouw aanmelding naar: info@bigleidingen.eu.

Wij verheugen ons erop om iedereen weer fysiek te mogen begroeten. Wij volgen hierbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen die in België op dat moment gelden. Enkele dagen voorafgaande aan het evenement ontvangen de deelnemers van ons nadere informatie. Uiteraard blijven we de berichtgeving rondom COVID-19 volgen en zullen we indien nodig het programma aanpassen of vragen om een vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs van maximaal 24 uur oud.

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!