Terug naar overzicht
Geplaatst op 07-11-2022 door

Bommen en granaten op het BIG Jongerenevent!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 07-11-2022 door BIG

Bommen en granaten op het BIG Jongerenevent!

Op 20 oktober jl. vond het jaarlijkse BIG Jongerenevent plaats. Ruim 40 young  pipeline professionals waren naar Valburg afgereisd om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan de interessante excursie naar het Vitens project “De Waalsprong”. De afgelopen maanden heeft Vitens zich beziggehouden met de aanleg van een nieuwe transportleiding aan tussen het Gelderse Valburg en Gendt met een totale lengte van circa 15 kilometer. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst voldoende waterdruk geleverd kan worden aan de klanten in Nijmegen-noord én het dorp Doornenburg. Tijdens deze middag hoorden we alle ins en outs van dit project.
 

Inkijkje in het project


De middag werd geopend door Jorrit de Jong van Antea waarna de deelnemers vervolgens presentaties konden volgen van Vitens, GMB, A. Hak en Tavela die een boeiende presentatie gaf over het opsporen van explosieven in de ondergrond. Bekijk hier nog eens de presentaties terug.
 
Na de rondleiding langs het tracé en tussen alle buien door was het tijd voor de netwerkborrel. Er was voldoende stof om met een hapje en een drankje over na te praten. We kijken wederom terug op een zeer geslaagd Jongerenevent!
 
Wil je volgend jaar dit toffe BIG event ook bijwonen? Houd dan de evenementenagenda in de gaten!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!