Terug naar overzicht
Geplaatst op 24-06-2020 door

Beroepsopleiding Pipeliner: Traceren en GIS

Terug naar overzicht
Geplaatst op 24-06-2020 door BIG

Beroepsopleiding Pipeliner: Traceren en GIS

De 2e jaargang van de Beroepsopleiding Pipeliner van Litecad loopt stilaan ten einde. Zo stond vorige week nog Traceren en GIS op het lesprogramma met Maruli Van Haastert als docent. Interactief, interessant en prikkelend, leidend tot leuke discussies onder de deelnemers. Deze week hadden de deelnemers een excursie naar ApplusRTD waar ze praktijkervaring opdeden met NDO. 

 

In september start een nieuw opleidingsjaar. Wenst u meer informatie over de Beroepsopleiding van Pipeliner, in samenwerking met Litecad Campus, bekijk dan de website via deze link.
Hebt u interesse of wilt u zich meteen aanmelden, neem dan contact op via campus@litecad.nl of bel met telefoonnummer: +31 (0) 528 220 021.

 

Ook de Master of Pipeline Technology van Avans+ start in september met een nieuw opleidingsjaar en een nieuwe groep van Vlaamse en Nederlandse studenten. Wenst u meer informatie over de Master opleiding van Pipeliner, in samenwerking met Avans+, kijk dan hier via deze link op hun website.
Hebt u interesse of wilt u zich meteen aanmelden, neem dan contact op met Léon Pijlt te bereiken via telefoonnummer: +31(0)6  53 53 9325 of mail naar: lpijls@avansplus.nl

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!