(Bedrijfs)naam

Flexitallic

Categorie

Toeleverancier

Contact

Adresgegegevens

Bezoekadres
Smallandlaan 21
B-2660 Hoboken
Belgie

Postadres
Smallandlaan 21
B-2660 Hoboken
Belgie

De Flexitallic Group is internationaal marktleider in de productie en levering van statische afdichtingsoplossingen, levert industriële pakkingen van hoge kwaliteit en ondersteunende ingenieursdiensten.

 

Over ons

Flexitallic streeft ernaar de beste afdichtingsoplossingen aan te bieden, zodat de klanten hun productiefaciliteiten kunnen exploiteren, projecten kunnen uitvoeren, en veilig en efficiënt kunnen opstarten na een turnaround. Het doel van Flexitallic is om klanten in de gelegenheid te stellen binnen de geplande onderhoudscyclus lekvrij op te starten en te werken.

Sinds de uitvinding van de spiraalgewikkelde pakking in 1912 heeft Flexitallic zich toegespitst op innovatie en is het bedrijf nieuwe producten blijven ontwikkelen die veranderende uitdagingen bij het afdichten in industriële processen overwinnen. Het gaat hierbij onder meer om materialen die gasdicht blijven bij extreme temperaturen, zoals Thermiculite®, stabiel blijven bij agressieve chemicaliën, zoals Sigma®, veerkracht bieden in thermisch cyclische toepassingen, zoals Change®, en de beste flensisolatie bieden met producten zoals ISOFLEX®. Door te putten uit uitgebreide ervaring en deze toe te passen op de hedendaagse waarden van veiligheid, kwaliteit, voortdurende verbetering, teamwerk, integriteit en prestaties, blijft Flexitallic in de voorhoede van de ontwikkeling van afdichtingsoplossingen voor industrieën overal ter wereld. Flexitallic is wereldwijd actief met productie- en ingenieursdiensten die via een wereldwijd netwerk worden aangeboden. Bovendien heeft Flexitallic gelieerde distributeurs die ervoor zorgen dat klanten toegang hebben tot Flexitallic-producten en ingenieursdiensten, waar ze ook nodig zijn.

 

Flexitallic voor betrouwbare afdichtingsoplossingen

Flexitallic heeft een wereldwijd team van ingenieurs, die gespecialiseerd zijn in betrouwbare afdichtingen, in een breed scala aan industrieën. Het team biedt onder andere ondersteuning aan eindgebruikers bij problematische afdichtingstoepassingen. De aangeboden diensten variëren van het verstrekken van informatie over aanhaalkoppel of voorspanning voor verbindingen tot het maken van uitgebreide ontwerpbeoordelingen voor op maat gemaakte flensverbindingen bij kritieke apparatuur.

 

De Flexitallic Groep zet zich volledig in voor haar missie: "De wereld veiliger en schoner maken door middel van doordachte afdichtingsoplossingen."

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!