Terug naar overzicht
Geplaatst op 18-10-2023 door BIG

Warmte Congrestival

Datum

16-11-2023

Tijd

08.30 uur - 18.30 uur

Locatie

Hart van Holland in Nijkerk

Prijs leden

Gratis alleen voor deelnemers van Stichting Warmtenetwerk

Prijs niet leden

€ 249,-

Het Warmte Congrestival is hét evenement in Nederland, waar de gehele warmteketen samenkomt! De vorige editie van het Warmte Congrestival, gehouden in december 2022, was volledig uitverkocht en een daverend succes. Zorg dus dat u er op tijd bij bent en meld u alvast aan voor het Warmte Congrestival van 16 november a.s. in het Hart van Holland in Nijkerk.  

 

Het event wordt wederom opgezet als een combinatie van een congres en een festival. Wij combineren dan ook de plenaire lezingen, parallelle kennissessies met volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Dit betekent voornamelijk meer vrijheid en een informelere sfeer dan bij reguliere events. Het doel is om op een inspirerende en interactive manier kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. En ook dit jaar kunnen deelnemers van Stichting Warmtenetwerk zich presenteren op de beursvloer.

Met zijn aanstekelijke energie, enthousiasme en brede inhoudelijke kennis over de energietransitie neemt Dagvoorzitter Ernst Japikse(voorzitter Stichting Warmtenetwerk) u gedurende het Congrestival mee langs een interessante line-up van topsprekers met dito presentaties tijdens het plenaire programma. Bekijk hier de gastpresentaties.

Deze dag staat vol met boeiende sprekers, workshops en entertainment. Lees via deze link meer over dit event en het programma.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!