Terug naar overzicht
Geplaatst op 23-10-2023 door BIG

Pipeliner Symposium

Datum

09-11-2023

Tijd

13.30 uur - 19.00 uur

Locatie

De Kuip, Rotterdam

Prijs leden

Gratis

Op 9 november organiseert Pipeliner een interessant symposium met dito sprekers. Jij bent daarvoor van harte uitgenodigd! Enkele weken geleden stuurden wij jou deze uitnodiging. Graag brengen we deze nog eens onder jouw aandacht! Dit geweldige evenement is speciaal bedoeld voor alumni, docenten en ge√Įnteresseerden, hopelijk ben jij er ook bij! Het belooft een inspirerende en informatieve bijeenkomst te worden, waarbij we de resultaten en relevantie van onze opleidingen en/of de carri√®res van onze gewaardeerde sprekers willen belichten. Hoe ziet deze middag eruit? Bekijk hieronder alvast het voorlopige programma.

Programma


13.30 Р14.00 uur     Inloop en ontvangst
14.00 Р14.15 uur     Opening en welkom door de voorzitter Toon De Bruyneen dagvoorzitter Cindy Dirkx
14.15 Р15.00 uur     Presentatie Green Octopus 2.0 door Michel Honselaar(Waterstofnet)
15.00 Р15.45 uur     Pauze en netwerken
15.45 Р16.30 uur     Presentatie AI-based Monitoring for Sustainable Energy Systems door Jochen Cremer (TU Delft)
16.30 Р17.15 uur     Presentatie Glasvezelsensoren: werp een nieuw licht op pijpleidingen door Thijs Lanckriet (Fluves)
17.15 Р19.00 uur     Netwerkborrel
  

Maand van de Ondergrond

Het Pipeliner symposium wordt in samenwerking met de Gemeente Rotterdam en gedurende de Maand van de Ondergrond georganiseerd. De bovengrondse Ruimtelijke ordening is een onderwerp waar elke Rotterdammer wel een mening over heeft en daardoor veel aandacht krijgt. De ondergrondse ordening krijgt veel minder aandacht maar is niet minder belangrijk. Met het jaarlijks organiseren van de Maand van de Ondergrond in november geeft de Gemeente Rotterdam met onder andere rondleidingen en lezingen voor een breed publiek voorlichting over de wondere wereld onder onze voeten. Het doel is om, zowel intern als extern (collega‚Äôs, Rotterdammers, vakgenoten en ge√Įnteresseerden), bewustwording te vergroten over het nut en belang van de ondergrond.

In november heb je de kans om een kijkje te nemen onder de grond van Rotterdam tijdens deze Maand van de Ondergrond. Met een uitgebreid programma van lezingen, excursies, workshops en nog veel meer leer je meer over de wereld onder jouw voeten. Stichting Pipeliner vond dit een uitgelezen kans om gezamenlijk het symposium te organiseren. Dat wil je toch niet missen?


Locatie

Het Pipeliner symposium vindt plaats in De Kuip in Rotterdam. Vanaf de snelweg A16 volg je de borden ‘Feijenoord.’ Bij de rotonde sla je rechtsaf naar de Stadionweg. Bij het eerste verkeerslicht ga je linksaf naar de Olympiaweg. Wanneer je het stadion aan jouw linkerhand ziet, mag je het voorplein oprijden. De ingang van het parkeerterrein bevindt zich onder de witte, grote letters met de tekst: ‘Stadion Feyenoord’. De hekken zijn speciaal voor dit event geopend. Vanaf daar begeleidt een parkeerbegeleider jou naar de juiste parkeerplek.
 
Voor de navigatie gebruik dan het volgende adres: Olympiaweg 30a, 3077AL Rotterdam.

 
Aanmelden en Voorwaarden

Deelname aan het symposium is gratis. Je kunt je nu al via deze link aanmelden voor dit spraakmakende event. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 5 dagen voor het evenement. Daarna wordt er een no show fee in rekening gebracht. Bij het niet tijdig afmelden, hanteren wij een no-show fee van ‚ā¨ 100,- exclusief btw.
 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!