Terug naar overzicht
Geplaatst op 07-10-2020 door

Uitnodiging BIG en JWN jongerenevent op 29 oktober

Terug naar overzicht
Geplaatst op 07-10-2020 door BIG

Uitnodiging BIG en JWN jongerenevent op 29 oktober

Op donderdag 29 oktober a.s. organiseren wij weer het jaarlijkse BIG jongerenevent. Dit doen wij gezamenlijk met Jong Warmtenetwerk in de vorm van een live webinar! En jij bent daarvoor van harte uitgenodigd! 


 
Jongerenevent
Het BIG jongerenevent is een evenement georganiseerd voor én door jongeren uit de pipeline wereld. Young professionals tot 35 jaar (of als je je nog jong genoeg voelt voor dit evenement) zijn van harte welkom tijdens deze middag. Daarom ook aan iedereen de oproep deze uitnodiging onder de jonge pipeline professionals binnen jouw organisatie te verspreiden! Gezien de huidige beperkende maatregelen en de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zal het BIG jongerenevent dit jaar door middel van een live stream te volgen zijn. 

 


Live webinar project Duurzaam Voorne
Hét duurzame alternatief voor aardgas, dat is geothermie of ook wel aardwarmte genoemd. Thermische energie uit de aarde. Deze toepassing is met name populair in de glastuinbouw, zoals in het Zuid-Hollandse Voorne. Hydreco Geomec heeft op dit moment daar een project in uitvoering: Duurzaam Voorne.  
Hydreco Geomec is een sterk groeiend bedrijf met een missie: met geothermische warmte bijdragen aan de transitie naar duurzame energie. Altijd al willen weten hoe dat in zijn werk gaat? Meld je dan aan voor hét event van het jaar! In een livestream nemen Hydreco Geomec en Nijkamp Aanneming je mee in één van de duurzaamste projecten op dit moment.
 
Wat kan je verwachten? Je krijgt exclusief inzicht in de werkwijze van een dergelijk project en kun je live op locatie, vanuit jouw thuislocatie of werkplek een gevoel krijgen bij de omgeving. Tevens is het de primeur voor de gezamenlijke bijeenkomst tussen het BIG en Jong Warmtenetwerk. De kans om tevens jouw netwerk te vergroten in dit ‘warme’ vakgebied.

 


Programma
12.45 uur – Inloggen live stream via Vimeo (link naar gesloten omgeving volgt na aanmelding)
13.00 uur – Opening door Jorrit de Jong namens het BIG en Bas Bothof namens het Jong Warmtenetwerk
Na de opening volgen meerdere presentaties van onder andere Hydreco Geomec die de toepassing van een geothermieboring toelicht. Krijgen we een introductie over het warmtenet in Voorne te zien en nemen wij jou live mee op locatie van het project Duurzaam Voorne. Tijdens de livestream heb je de kans om vragen te stellen aan de projectleden! Rond de klok van 15.15 uur zullen we het webinar afronden en afsluiten. 

 


Aanmeldprocedure en voorwaarden voor BIG leden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Door middel van jouw login meld je jezelf heel eenvoudig aan voor dit webinar. Heb je nog geen login? Stuur dan een e-mail naar: info@bigleidingen.eu. Wij maken dan een profiel en login voor jou aan. Enkele dagen voorafgaande aan het webinar ontvang je van ons nadere informatie over toegang tot de beveiligde omgeving van het webinar / de live stream.

 

 

Aanmeldprocedure en voorwaarden voor JWN leden
Aanmelden voor leden van JWN kan via het e-mailadres via info@bigleidingen.eu. Vermeld in jouw bericht jouw bedrijfsnaam, naam, mobiel telefoonnummer en e-mailadres waar wij de link naar de livestream naar toe kunnen sturen.

Deelname aan het live webinar is gratis en toegankelijk voor BIG leden en leden van Jong Warmtenetwerk.
Door middel van jouw aanmelding ga je akkoord met de voorwaarden van dit evenement en stem je ermee in dat wij het live webinar mogen opnemen voor publicatiedoeleinden. 

Mis deze interessante middag voor young pipeline professionals niet! 

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!