Terug naar overzicht
Geplaatst op 13-07-2021 door

Even voorstellen: Sjaak Verburg in het BIG bestuur

Terug naar overzicht
Geplaatst op 13-07-2021 door BIG

Even voorstellen: Sjaak Verburg in het BIG bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de BIG leden unaniem ingestemd met de benoeming van Sjaak Verburg als nieuw bestuurslid. Wij verwelkom Sjaak van harte binnen ons bestuur. Hij stelt zich graag even aan ons voor.

 

Ik ben Sjaak Verburg, sinds 2007 werkzaam als programmamanager Kabels en Leidingen (K&L) bij het Havenbedrijf Rotterdam. Daarvoor bijna 20 jaar in dienst geweest van Waterbedrijf Evides en diverse voorlopers waaruit dit bedrijf in de loop der jaren is ontstaan. Met de daarvoor bij een gemeente opgedane ervaring erbij opgeteld, hou ik mij inmiddels bijna 40 jaar bezig met leidingen in de ondergrond. Ik weet daardoor goed wat de sterke kanten van pijpleidingen zijn, maar ook waar de uitdagingen voor de toekomt liggen.


Kansen en uitdagingen in de pijpleidingenwereld

BIG in Pipelines transformeert zich meer en meer naar een organisatie die relevant wil zijn in de sector en actief bijdraagt aan stappen die nodig zijn om die uitdagingen tegemoet te treden. Als lid van BIG en deelnemer aan de werkgroep mobiliteit heb ik mij daar de afgelopen jaren al voor hard gemaakt. Als lid van het bestuur ga ik daar mee verder, met wellicht nog meer impact.
 
De ingezette energietransitie biedt grote kansen én uitdagingen voor de buisleidingenwereld. Mooi om daar als bestuurslid van BIG bovenop te zitten en mijn steentje aan bij te dragen.
 


De mensen achter BIG

BIG bestaat uit een bestuur van 8 pijpleiding professionals en een PR- en evenementencommissie en diverse themagroepen. Bekijk de hele BIG organisatie op deze pagina.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!