Terug naar overzicht
Geplaatst op 16-08-2024 door

BIG Jongerenevent: De toekomst van waterstof

Terug naar overzicht
Geplaatst op 16-08-2024 door BIG

BIG Jongerenevent: De toekomst van waterstof

Omdat de jongeren van vandaag het BIG van morgen zijn, nodigen wij je uit voor het BIG Jongerenevent op 24 oktober aanstaande. Dit jaar bezoeken we Futureland en staat het evenement volledig in het teken van waterstof. Ben je geïnteresseerd in de toekomst van waterstof en wil je meer weten over de nieuwste ontwikkelingen? Dan mag je dit event voor jonge professionals in de buisleidingenwereld niet missen!

 

Het programma wordt nog verder uitgewerkt, maar hieronder alvast een voorproefje van wat je deze middag kunt verwachten en welke onderwerpen er aan bod komen:

  • Waterstofnetwerk Nederland/België: Leer meer over de huidige stand van zaken en toekomstige ontwikkelingen in het waterstofnetwerk van Nederland en België.
  • Waterstof visie Rotterdam: Krijg inzicht in de ambitieuze plannen van de haven van Rotterdam en hun visie op waterstof als sleutel tot duurzame energie.
  • Projectopdracht: Doe mee aan een interactieve projectopdracht waarin je jouw kennis over waterstof kunt toepassen. Werk samen met andere deelnemers om innovatieve oplossingen te bedenken.
  • (Netwerk)Borrel: Sluit de dag af met een gezellige netwerkborrel. Dit is dé gelegenheid om in een informele setting te netwerken met experts, sprekers en andere jonge professionals die geïnteresseerd zijn in de waterstofsector.

 

Programma*

Om 12.00 uur verwelkomen wij jou graag met een lunch bij Futureland. Op het VIP-deck krijg je interessante presentaties te zien en gaan we met elkaar aan de slag met boeiende onderwerpen en praktijkvoorbeelden!

12.00 uur Inloop en ontvangst met lunch
12.45 uur Welkom en opening door Tim Stadman Robaard
13.00 uur Presentatie Hynetwork, Gasunie door Chantal van Halen en Herjan Immink over de waterstoftransitie in Nederland
13.45 uur Presentatie visie op waterstof van het Havenschap Rotterdam door Erik van der Heijden
14.30 uur Koffiebreak
14.45 uur Projectopdracht: Een interactieve opdracht over waterstof begeleid door Beau Baens en Tim Stadman Robaard
16.15 uur Bespreken resultaten opdracht + discussie moment
16.30 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde programma

 

* Tijden en invulling van het programma zijn nog onder voorbehoud maar begin- en eindtijd zullen nagenoeg gelijk blijven.


Adres en locatie

Het BIG Jongerenevent vindt plaats bij Futureland aan de Europaweg 902 in Rotterdam (Havennummer 8360). Voor meer informatie over de locatie, routebeschrijving en parkeren verwijzen wij je naar deze link.

 

Kosten aanmelden en voorwaarden

Kosten voor deelname aan dit event bedragen € 60,- (excl. BTW). Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de evenementenpagina of stuur een e-mail met jouw gegevens naar info@bigleidingen.eu. Je kunt je tot en met donderdag 14 oktober aanmelden. Door middel van jouw login kan je jezelf eenvoudig aanmelden voor dit event. Indien je geen login (meer) heeft, kan je deze aanvragen via de website. Voer dan “wachtwoord vergeten” in en je krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegezonden. Let op: meld je snel aan! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Deelname geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Kosteloos annuleren kan schriftelijk tot 1 week voor het evenement. Nodig gerust ook jouw collega’s uit voor dit toffe event! 

Deelname is uitsluitend voor leden en de studenten van de Pipeliner opleiding. Ben je nog geen lid en heb je wel interesse? Stuur ons dan een e-mail of neem contact op via: 085- 4000 252. 

Tot ziens op 24 oktober!

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!