(Bedrijfs)naam

WSP

Categorie

Ingenieursbureau

Contact

nl.info@wsp.com
+31 88 91 020 00
www.wsp.com/nl

Adresgegegevens

Bezoekadres
Tramsingel 2
4814 AB Breda
Nederland

Postadres
Tramsingel 2
4814 AB Breda
Nederland

Werken bij dit bedrijf?

Bekijk de beschikbare vacatures

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. WSP biedt technische expertise en strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam op 10 locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu.

 

Infra

Nederland is rijk aan verschillende infrastructuren. Een optimale inpassing van een toekomstbestendige infrastructuur is van vitaal belang om ons ook in de toekomst veilig en comfortabel te kunnen verplaatsen over weg, spoor en water. Wij ontwerpen en engineeren slimme ondergrondse en bovengrondse infrastructuur in landelijke, stedelijke en waterrijke omgevingen. Onze experts combineren technische ontwerpdisciplines met een brede expertise op gebied van bodem, waterbeheer, waterveiligheid, energie, natuur en milieu om de duurzame ontwikkeling van het Nederlandse landschap kwalitatief ijzersterk vorm te geven of te reconstrueren.
 

Energie

De energiewereld is in beweging. Ruimtes, wijken en gebouwen worden steeds complexer en de transitie naar een duurzame energievoorziening is onomkeerbaar. Wij begeleiden onze klanten in deze uitdagende transitie met een conceptuele en integrale aanpak van planvoorbereiding en ontwerp. Wij verzorgen engineering, consultancy en advies op gebied van hoog- en middenspanning, ondergrondse infrastructuren (kabels en leidingen) en duurzame energiesystemen in landelijke en gebouwde omgeving. Onze experts hebben ruime ervaring en gedegen kennis van het gehele werkveld. Zij ontwerpen en adviseren met het oog op de toekomst van begin tot eind.
 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!