Terug naar overzicht

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken B.V.

(Bedrijfs)naam

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken B.V.

Categorie

Aannemer

Contact

Adresgegegevens

Bezoekadres
Sluiswachter 18
3861 SN Nijkerk
Nederland

Postadres
Sluiswachter 18
3861 SN Nijkerk
Nederland

We zijn specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van kabels, leidingen voor transport- en distributienetwerken. En niet alleen van gas, water en elektra. Steeds vaker werken we ook mee aan het bouwen van transport- en distributienetwerken voor warmte-, zonne- en windenergie. We dragen dus een steentje bij aan de leveringsbetrouwbaarheid van nutsvoorzieningen én de energietransitie van Nederland. Bij water- en energielevering draait alles om leveringszekerheid. Aan die voorspelbare betrouwbaarheid kan Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken bijdragen, desgewenst tot achter de voordeur.

 

Toonaangevende specialist

We zijn niet voor niks al ruim 100 jaar dé toonaangevende specialist in kabels, leidingen en montagewerken. We werken voor netbeheerders, industriële bedrijven, overheden, organisaties in de zorg, datacenters en bouwers/beheerders van zonne- en windmolenparken op land. Oftewel: voor alle organisaties die belang hebben bij betrouwbare transport- en distributienetwerken. Het vinden van slimme, duurzame oplossingen staat centraal in onze aanpak. Wij nemen graag de engineering voor onze rekening. Datagedreven waar het kan, maar altijd in goed overleg met de opdrachtgever en met veiligheid als belangrijkste prioriteit. Werken met hoge voltages en vermogens is een vak apart, waarin letterlijk onder hoogspanning wordt gewerkt. Vandaar dat steeds meer organisaties hun midden- en laagspanningsinstallaties bij voorkeur toevertrouwen aan onze gespecialiseerde collega’s. Zowel qua aanleg, maar ook voor onderhoud en beheer.

Voor onze klanten ontwikkelen wij ons steeds meer tot infrapartner, waarbij we een totaalpakket aan diensten bieden.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!