(Bedrijfs)naam

Maats BV

Categorie

Toeleverancier

Contact

Adresgegegevens

Bezoekadres
Breukersweg 4
7471 ST Goor
Nederland

Postadres
Postbus 165
7470 AD Goor
Nederland

Maats ontwerpt, bouwt, verhuurd en verkoopt machines voor de aanleg van pijpleidingen in alle diameters tot en met 60” en bedient daarmee projecten over de hele wereld. In de afgelopen 35 jaar is Maats uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van niet alleen zwaar materieel zoals pijpenleggers, lastractoren en buigmachines maar ook van alle bijkomende kleinere items zoals onder andere binnen- en buitenklemmen, bevelmachines en roller cradles.

MACHINEBOUW
Maats ontwerpt en bouwt niet alleen pijpenleggers en lastractoren op basis van Liebherr bulldozers maar produceert daarnaast een complete eigen lijn van buigmachines voor het koud buigen van buizen van 6” tot en met 60” en roller cradles voor buizen van 2” tot en met 68”. Tevens bouwt Maats een innovatieve en gepatenteerde interne buigmachine die gebruikt kan worden voor het koud buigen van geïsoleerde buizen voor bv. stadsverwarming. Naast het produceren van nieuwe machines heeft Maats, met een eigen engineeringsafdeling en een uitgebreide ervaring, de mogelijkheid om bestaande machines te modificeren en geheel op klantenwens aan te passen voor een specifieke taak.

VERHUUR
Met een verhuurvloot van zo’n 500 items behoort Maats tot de grootste verhuurders voor de pijpleidingbranche ter wereld. De verhuurvloot bestaat uit alle soorten machines voor het leggen, lassen en buigen van stalen leidingen. Door de verhuurvloot voortdurend up-to-date te houden kunnen veelal machines worden aangeboden die voldoen aan de meest recente veiligheidsnorm en emissiestandaard.

VERKOOP
Vanuit de hoofdvestiging in Nederland verkoopt Maats zowel nieuwe als (jong) gebruikte machines uit de verhuurvloot. Dat zijn niet alleen Maats machines, Maats is ook wereldwijd partner van Liebherr voor wat betreft machines voor de pijpleidingbouw en kan dus ook nieuwe Liebherr pijpenleggers leveren. Deze strategische samenwerking met Liebherr resulteert er ook in dat, met Liebherr vestigingen in praktisch elk land, dat Maats zijn producten en diensten wereldwijd kan aanbieden.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!