(Bedrijfs)naam

Klinger Belgium NV

Categorie

Toeleverancier

Contact

info@klinger.be
0032 - (0)2 247 16 11
www.klinger.be

Adresgegegevens

Bezoekadres
Leuvensesteenweg 250A
B1800 Vilvoorde
Belgi√ę

Postadres
Leuvensesteenweg 250A
B1800 Vilvoorde
Belgi√ę

Specialist in proces-gerelateerde producten

Productieprocessen vormen het hart van de maakindustrie. Hoe mooi is het dan als die processen geolied verlopen en voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen? Juist daar ligt de kracht van KLINGER. Omdat we zijn (op)gegroeid binnen de industrie, werkt KLINGER op basis van kennis en praktijkervaring. Een betrokken denker die gelooft in concrete langetermijnoplossingen. Samen met u versterkt KLINGER schakels in uw productieproces en worden storingen en verliezen door stilstand verleden tijd. Dat doen we door bedrijven bij te staan met gedegen advies, betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste plaats komt. Slimme keuzes en topproducten staan namelijk aan de basis van elke procesverbetering. We zijn een partner in de breedste zin van het woord, waardoor we van waarde zijn op alle organisatieniveaus.

Als dé specialistische partner in de procesindustrie zijn we nauw betrokken bij onze klanten. We zijn er voor bedrijven die hun doel, een duurzame procesoplossing, samen met ons willen omzetten in resultaat. Wij zorgen dat we onze klant persoonlijk kennen. Niet vanuit een product, maar vanuit onze rol als leverancier van service, kennis en advies. Wij geloven in kundig analyseren en doordacht adviseren. Binnen ons team is een belangrijke rol weggelegd voor ervaren productspecialisten. Mensen die u bijstaan met advies en technische assistentie, ook bij problemen die à la minute moeten worden opgelost.

We leveren geen een-op-eenproduct, maar kijken verder door in de veiligste, meest betrouwbare en complete productoplossing te voorzien. Veel producten ontwikkelen en fabriceren we zelf. KLINGER kent niet alleen het eigen productassortiment tot in detail, maar focust zich ook op de functionaliteit binnen het proces. Het resultaat? Maatwerk en besparingen die productieprocessen naar een hoger niveau tillen!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!