(Bedrijfs)naam

FullTank B.V.

Categorie

Toeleverancier

Contact

info@fulltank.nl
+31 - 0183 629392
www.fulltank.nl

Adresgegegevens

Bezoekadres
Griendweg 80
4209 DB Schelluinen
Nederland

Postadres
Griendweg 80
4209 DB Schelluinen
Nederland

Altijd een volle tank!

FullTank is een zelfstandige, onafhankelijke groothandel in brandstoffen, AdBlue®, smeermiddelen en installaties.  Wij beschikken over een ruim materieelpark om (op projectniveau) de volledige brandstofdistributie binnen 24 uur te verzorgen. Zowel in Nederland en België maar ook daarbuiten is dit materieel met gecertificeerd personeel inzetbaar. Wij verzorgen het complete traject van aankoop van de brandstoffen tot en met het afvullen van al het equipment, ook op moeilijk begaanbaar terrein. Met de unieke FullTank inhoud- en GPS sensoren heeft de klant controle op de leveringen en het verbruik in het veld en monitoren wij de voorraad en zorgen ervoor dat de klant altijd een volle tank heeft op iedere locatie.

 

Specialist in bijzondere projecten

Voor projecten op moeilijk begaanbaar terrein zijn wij dé specialist. Onze 4x4 tankwagens, Big Wheel en rupstankers zijn ideaal inzetbaar bij de aanleg van water-, gas- en kabelwerken. Waar een ander stopt gaan wij verder!

 

AdBlue fabriek

FullTank heeft in Nederland een eigen productie faciliteit voor AdBlue® en is hiervoor VDA gecertificeerd. Wij distribueren AdBlue® binnen 24 uur op iedere locatie in Nederland, België als daarbuiten tegen de laagste milieubelasting met alle daarbij behorende equipment. De AdBlue® wordt geleverd op de manier die de klant wenst, van klein verpakking tot los gestort per eigen tankwagen.

 

Emissieloze stroomvoorziening

De wereld veranderd en FullTank werkt mee aan een duurzame toekomst van brandstoffen en energie. We doen dit met onder meer onze FullTank Hydrozine aggregaat en oplegger. Als enige in Nederland heeft FullTank een oplegger ontwikkeld voor de distributie van de waterstofdrager hydrozine (mierenzuur), dé CO2-neutrale brandstof van de toekomst. In combinatie met de hydrozine aggregaat kunnen wij emissieloos stroom leveren op locatie. Ideaal om op bouwplaatsen al het equipment op te laden met groene stroom.

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!