(Bedrijfs)naam

De Jongh Pipesystems B.V

Categorie

Toeleverancier

Adresgegegevens

Bezoekadres
1e Februariweg 9
4794 SM Heijningen
Nederland

Postadres
1e Februariweg 9
4794 SM Heijningen
Nederland

De Jongh Pipesystems BV, werkt op het gebied van PE-HD kunststof leidingsystemen nauw samen met Egeplast te Greven - Duitsland. Egeplast is een zeer innovatieve fabrikant van PE-HD buizen in de diameters 16 t/m 1600 mm. De intelligente buissystemen voor moderne sleufloze installatie-en saneringsmethodes bieden onze klanten een maximale zekerheid voor hun investeringen. 

De Jongh Pipesystems BV is verantwoordelijk voor de verkoop van deze leidingsystemen voor geheel Nederland. Met name voor gemeenten, waterschappen, en waterproductiebedrijven zoals onder andere WML, Brabant Water etc. Daarnaast zijn we partner voor Enexis/Alliander/Stedin voor de leverantie van PE-HD buis en hulpstukken ten behoeve van het transport van gas. Daarbij werken wij intensief samen met aannemers zoals: Heijmans, Visser Smit Hanab en Van den Heuvel. Maar werken wij ook voor boorbedrijven zoals voor Van Leeuwen, Holland Drilling en Van Vulpen.

Dit voor projecten gerelateerde toepassingen van onder andere drinkwater, afvalwater, etc. Daarbij verzorgen wij de leverantie van kabelbeschermingsbuizen voor de kabelverbindingtrajecten voor onder andere Tennet. Hiernaast verzorgen wij met ons las-en montage team ook montage en laswerkzaamheden volgens de normeringen NEN 7200 en DVS.

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!