Terug naar overzicht
Geplaatst op 24-11-2023 door BIG

BIG in Pipelines geeft de leden een podium

Datum

23-11-2023

Tijd

12.00 uur - 18.00 uur

Locatie

Chassé Theater, Breda

Op 23 november vond de BIG Najaarsdag plaats. Han Admiraal, voorzitter van BIG, opende de middag vanaf het podium van de Theaterzaal in het Chassé Theater in Breda. “We draaien het eens een keer om,” kondigde hij de middag aan. Alle aanwezige deelnemers zaten namelijk dit event ook op het podium!

 

Het programma bood boeiende lezingen en dito sprekers, waaronder een presentatie over de duurzame bouwplaats door Tobias Strating van Roelofs. De conclusie van zijn verhaal was:
✔ Begin zo vroeg mogelijk
✔ Integraliteit om (zo veel mogelijk) doelstellingen te halen
✔ Maak je duurzame doel meetbaar

Vervolgens nam Nico de Meester van Porthos de deelnemers mee in dit prestigieuze eerste CO2-opslag project van Nederland. Hij lichtte de diverse aspecten van dit project toe.

Last but not least stonden Maarten Kesteren, van en Joel van der Beek van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op het podium. Zij benadrukten het essentiële belang van buisleidingen voor het transport tussen industrieclusters en zeehavens. Buisleidingen zijn relatief stil, betrouwbaar, schoon en veilig!

Kortom, een fascinerende middag waar duurzaamheid, innovatie en buisleidingen centraal stonden. Tijdens de netwerkborrel werd nog volop gesproken over de toekomst van de buisleiding! Bekijk via deze link alle gemaakte foto’s. Wil je de presentaties nog eens terugzien? Klik dan hier en bekijk hieronder de toffe aftermovie:

 

Onze dank gaat uit naar alle sprekers en aanwezige deelnemers voor hun komst en waardevolle bijdragen aan deze middag. Het volgende BIG-event voor het nieuwe jaar staat alweer gepland, dus houd onze evenementenagenda in de gaten.

 

Beeldmateriaal: Koen Mol Fotografie

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!