Terug naar overzicht
Geplaatst op 29-06-2022 door BIG

BIG dag 2022 goed bezocht!

Op 15 juni vond in de E10 Hoeve in Brecht de jaarlijkse BIG dag plaats. Ruim 70 deelnemers waren aanwezig om elkaar weer te ontmoeten, te netwerken en te luisteren naar de diverse interessante gastsprekers. De dag werd geopend met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Wens je het verslag van deze vergadering terug te lezen? Klik dan hier.
 


Na de ALV werd de BIG dag officieel geopend en gaven wij het woord aan de gastsprekers.
De eerste gastspreker waren Edwin van Espen van het Havenbedrijf van Rotterdam en Marten Dugnernier van Antea Group. Zij spraken onder andere over de ontwikkelingen rondom de Delta Corridor en over de leidingstraat Antwerpen – Ruhr. Tijdens het tweede gedeelte van de BIG dag stond techniek centraal. Zowel Denys als Gasunie presenteerden interessante verhalen over onder andere E-Power Pipe, het inploegen van leidingen en Pipe Express. 
 
Bekijk de presentaties terug via deze link.
 
Het volgende BIG event vindt plaats op 29 september. De voorbereidingen voor de excursie zijn in volle gang. Binnenkort informeren wij u daarover. Maar houd ook onze evenementenagenda in de gaten!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!