Terug naar overzicht
Geplaatst op 01-02-2022 door

SAVE THE DATE I BIG NXT30 live event op 17 maart

Terug naar overzicht
Geplaatst op 01-02-2022 door BIG

SAVE THE DATE I BIG NXT30 live event op 17 maart

BIG gaat weer live, en nu echt! Op 17 maart 2022 vindt het BIG NXT30 event plaats! Dit evenement hebben we helaas eerder moeten uitstellen maar op 17 maart willen we je graag weer live begroeten! Het programma is bekend. Het wordt een tof event waar we met elkaar vooruit kijken en het glas heffen op 30 jaar BIG in Pipelines. Lees hieronder het uitgebreide programma en tijden. Dit event vindt plaats in het historische Anatomiegebouw in Utrecht! 


BIG NXT30 

Deze dag staat in het teken van live netwerken, interessante sprekers, dialogen en doorpakken naar de NXT30. Als key-note speaker hebben we Gerrit Hiemstra gevraagd zijn verhaal te vertellen over klimaatverandering, weer en waterbeheer en de energietransitie. Hoe kunnen we kennis en technieken toepassen op het gebied van meteorologie en klimaatverandering in nationale en internationale projecten? We horen het graag van hem.

  


Over Gerrit Hiemstra

Gerrit Hiemstra is een van Nederlands’ bekendste meteorologen. Gerrit is onder andere weerpresentator bij het NOS Journaal. Hiemstra is sinds de voltooiing van zijn studie Meteorologie aan de Wageningen University & Research in 1986 werkzaam in de meteorologie. Na zijn studie begon hij in 1986 als meteoroloog bij Meteo Consult.


Programma*

13.30 uur Ontvangst en inloop
14.00 uur Opening en welkom door Han Admiraal
14.10 uur Klimaatverandering, weer en waterbeheer door Gerrit Hiemstra
15.00 uur Who’s next met Andries Brandsma en Willem Bakker 
15.15 uur Pitches dialoogtafel en presentatie Pipeliner 
15.35 uur Pauze
16.15 uur Rondgang dialoogtafels
17.15 uur Wrap up en afsluiting door Han Admiraal
17.30 uur Einde programma en netwerkborrel
18.00 uur Walking dinner en netwerken
20.00 uur Einde programma


* Het programma is nog onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen of situatie. Het programma kán dus nog in tijden nog iets afwijken. Begin- en eindtijd blijven wel gelijk.  


Aanmelden, voorwaarden en kosten en COVID-19 maatregelen

Deelname aan dit event bedraagt € 125,- (excl. BTW). Voor niet leden bedraagt deelname € 250,- Via het aanmeldformulier op onze website of de uitnodiging die alle BIG leden binnenkort ontvangen is aanmelden mogelijk. Ben je nog geen lid en heb je interesse om lid te worden? Stuur dan een mail naar: info@bigleidingen.eu of ga dan naar onze website voor meer informatie over de ledenvoordelen en de voorwaarden van een lidmaatschap. 
*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk 1 dag voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om de volledige deelnamekosten à €125,- / € 250,- door te berekenen. 

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen daarom om een vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs van maximaal 24 uur oud. Dit doen wij aan de hand van de CoronaCheck App. Daarnaast zouden wij het bijzonder op prijs stellen als u thuis van tevoren nog een zelftest afneemt. Als de maatregelen worden aangepast of aangescherpt, behouden wij het recht voor om het event te verplaatsen.


Routebeschrijving en parkeren

Het BIG NXT30 event vindt plaats in het Anatomiegebouw in Utrecht. De locatie van het theater is: Bekkerstraat 141 in Utrecht. Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving en parkeren verwijzen wij je naar deze link.
 

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!