Terug naar overzicht
Geplaatst op 18-03-2022 door

BIG NXT30 duurzaam geslaagd!

Terug naar overzicht
Geplaatst op 18-03-2022 door BIG

BIG NXT30 duurzaam geslaagd!

Het eerste live event van dit jaar zit erop! En wat een tof BIG event was dit! Het was geweldig om weer met een volle zaal met BIG leden bij elkaar te zijn. Op 17 maart waren ruim 60 buisleidingprofessionals in het Anatomiegebouw in Utrecht aanwezig tijdens het BIG NXT30 event.


Inspirerend en motiverend

BIG leden werden ge√Įnspireerd door de bevlogen presentatie en beelden van meteoroloog Gerrit Hiemstra. Hij nam de zaal mee in het verhaal van adaptatie naar mitigatie en naar CCS (Carbon Capture & Storage). Een beter milieu begint echt bij jezelf! We moeten eraan geloven dat fossiele brandstoffen geen toekomst meer hebben en de energietransitie samenwerken onontkoombaar maakt.¬†Betrek young professionals bij de keuzes die we nu voor later maken! Mooie boodschappen om mee naar huis te nemen.¬†
Food for thought voor het volgende onderdeel van die middag.¬†Na de pauze gingen de deelnemers namelijk onder leiding van kennisdragers van dialoogtafels met elkaar in gesprek over de vier kernthema‚Äôs van het BIG. Alle aanwezigen gingen volop met elkaar in debat over de thema’s duurzaamheid, betrouwbaarheid, kennis en connectiviteit. Mooie discussies en samenwerkingen zijn daar ontstaan.¬†Kortom: een inspirerende dag met een duurzame boodschap!

 


 

BIG bedankt alle deelnemers voor hun komst, Gerrit Hiemstra voor het inspirerende verhaal, de kennisdragers voor het modereren van de dialoogtafels en onze voorzitter Han Admiraal voor het wederom perfect begeleiden van deze dag! Bekijk de foto’ van dit BIG NXT30 event hier. De aftermovie bekijkt u via deze link.¬†
 Tot ziens op het volgende BIG event op 15 juni a.s.! Houd onze evenementenagenda in de gaten. voor de volgende evenementen dit jaar.

Fotografie: Koen Mol

 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!