Terug naar overzicht
Geplaatst op 17-03-2021 door

Bekijk het BIG webinar van 10 maart nog eens terug

Terug naar overzicht
Geplaatst op 17-03-2021 door BIG

Bekijk het BIG webinar van 10 maart nog eens terug

Vorige week op 10 maart was het eerste BIG evenement van 2021 te volgen. Via een livestream vanuit de studio van Time to Speak in Heemstede konden BIG leden de online ALV en het webinar vanuit hun thuis- of werklocatie volgen. Dit webinar stond in het teken van connectiviteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en kennis delen. Alles waar het BIG voor staat!

 

Onder leiding van voorzitter Han Admiraal werd het webinar en de online Algemene Ledenvergadering geopend. Live vanuit de studio van Time to Speak konden de BIG leden vanuit hun thuislocatie of werkplek in Nederland en Vlaanderen dit webinar volgen.
Daarna ging¬†Patrick Berr√©¬†in gesprek met vier Pipeliner studenten. Hij gaf hun het virtuele podium om hun thesisonderzoek toe te lichten. Alle afstudeeronderzoeken zijn bijzonder innovatief en interessant voor de hele branche! Patrick heeft de studenten in contact gebracht met de leden en een platform gecre√ęerd om onderling ervaringen uit te wisselen.


Het webinar werd afgesloten met een wervelende presentatie gegeven door Pieter Becking en Daan Witte van Delft Hyperloop. Zij gaven ons een kijkje in de toekomst en presenteerden het Hyperloop concept. Hoe gaaf zou het zijn als we in 30 minuten van Amsterdam naar Parijs kunnen reizen?
Wil je dit webinar (nog eens) terugkijken? Klik dan hier.


De evenementencommissie is op dit moment weer druk bezig met de organisatie van de volgende (online) evenementen. Op 16 juni staat het volgende evenement weer op de agenda. Wil je ook een BIG evenement bijwonen? Bekijk dan de ledenvoordelen of word lid!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!