Terug naar overzicht
Geplaatst op 31-03-2022 door BIG

TFAP congres uitgesteld naar 29 maart 2022

Datum

29-03-2022

Tijd

9.00 - 17.00

Locatie

Gent

Zoals wij eerder berichtte zou de “Technology for Future and Ageing Pipelines” Conference (TFAP) plaatsvinden van 19 tot 21 oktober 2021 in Gent, België. Maar door de nog steeds aanhoudende beperkende maatregelen rondom COVID-19 en met name de nog immer bestaande reisbeperkingen voor internationale sprekers en gasten heeft de organisatie besloten deze conferentie met enkele maanden uit te stellen en zo de veiligheid en kwaliteit van het evenement te garanderen.

 

Internationale pijpleidingconferentie

De conferentie staat nu gepland van 29 tot 31 maart 2022 in Gent, België. Deze driedaagse conferentie zal toponderzoekers, ingenieurs en besluitvormers uit pijplijnonderzoek en de academische wereld aantrekken. Er zijn speciale sessies rond de waterstof- en CO2-transport (georganiseerd in samenwerking met de European Pipeline Research Group) en rond de numerieke modellering van het mechanische gedrag van pijpleidingen. Daarnaast werden bijdragen ingezonden rond vele andere thema’s waaronder integriteitsmanagement, ontwerp, materialen en lassen, inspectie, experimentele beproeving, faalgedrag en herstellingen, en levensduurverlenging van pijpleidingen. Het verwachte publiek zal voornamelijk Europees zijn, maar we verwachten ook een sterke vertegenwoordiging uit vrijwel alle andere continenten. Dit event zal meer dan 60 presentaties van toonaangevende experts uit de leiding industrie omvatten, over diverse onderwerpen zoals:

–          integrity assessment, inspection and management
–          fracture and fatigue testing
–          numerical modelling of pipeline mechanical behaviour
–          fracture arrest
–          pipeline welding, including girth and seam weld inspection
–          …

 

BIG leden kunnen dit congres met korting bezoeken. Wij zullen u daar later wederom over informeren. 

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!