Terug naar overzicht
Geplaatst op 20-05-2022 door BIG

Biomimicry congres

In Rotterdam staan we voor grote uitdagingen in de stad. We moeten ons aanpassen op extreme weersomstandigheden, we schakelen om naar hernieuwbare energiebronnen en er is een enorme vraag naar geschikte woningen. Dit zorgt voor enorme druk op de schaarse ondergrondse ruimte die er is. Hoog tijd om vanuit een ander perspectief naar de ondergrondse inrichting van onze toekomstige steden te kijken.
 

Biomimicry congres


Sweco en gemeente Rotterdam nodigen je graag uit voor het Biomimicry congres op vrijdag 24 juni waar je de kans krijgt om kennis te maken met biomimicry. Ook leer je dit concept zelf toe te passen om zo tot nieuwe oplossingen te komen. Biomimicry is een ontwerptool die we gebruiken om innovatief naar technische vraagstukken te kijken zoals de druk op de schaarse ondergrondse ruimte.
Tijdens het congres zal Jamaica den Heijer een introductie geven over biomimicry en ga je in groepen samenwerken om deze ontwerptool toe te passen.
 
Werk je met ondergrondse kabels en leidingen, klimaatadaptatie of ondergrondse ordening, dan is dit congres voor jou! Aanmelden kan via deze link.  


Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 24 juni 2022
  •  Tijd: 09.00 – 14.00
  • Plaats: Haaienzaal in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam
  • Kosten: gratis, met een maximum van 100 deelnemer

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Renske ter Horst, +31 6 51783688 of via e-mail: renske.terhorst@sweco.nl
We zien je graag op vrijdag 24 juni. Tot dan!

Terug naar overzicht

BIG Magazine ontvangen?

BIG Magazine komt twee keer per jaar uit en is gratis voor onze leden. Wil je dit branchemagazine vol met projecten en nieuws ontvangen, schrijf je dan in of word lid!

BIG Magazine is gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je hier aan!